Ankrace och Billy Idol

sön 28 juni
 
Igår hade vi en heldag med roliga saker. Vi började dagen med att hämta upp Deas och Niklas sen fortsatte vi färden till Björkäng där vi mötte upp Peter, Kajsa, Nettan och Johan. Det var dags för årets ankrace. Vi hade köpt 3 stycken ankor som vi höll tummarna för. 
 
Tyvärr gick det inte så bra för våra ankor, tror knappt att de tog sig till mål men roligt hade vi och Joey tyckte också att det var kul och skötte sig jätte bra. Vi lekte lite på en lekplats där innan vi åkte vidare
 
Blev en sväng till stn där vi hämtade upp Henke också. Sen tittade vi på Pride- festivalen, första gången som Varberg hade Pride. Så vi tittade på paraden som gick igenom stan, världens coolaste mormor kom och gick med plakat. Joey visste inte att hon skulle gå med så han blev så glad när han såg mormor. 
 
Vi åkte hem en sväng, gick ut med hunden och åt lite pizza sen åkte vi in till stan igen där vi hämtade upp Gaiden och Ida och en tjej till. Sen stod vi nere vid fästningen och lyssnade på Billy Idol och självklart världens bästa band Hardcore Superstar

Kommentarer :

#1: malin

haha. ankrace är så himla gulligt! men hur stor är chansen liksom :P

skriven
#2: yasmine mamma till dennis och angelina

ja verkligen en super mysig bagarstuga och igår lärde sig dennis cykla så stolt man blir.
nu ska här bli mys kväll kraaam

skriven
#3: Fröken M

Åh Billy Idol spelade alltid min pappa i bilen när jag var liten. Ingen bilsemester utan White Wedding på högsta volym :)
Kram

skriven

Kommentera inlägget här :