Perfect

sön 15 januari
 
Har hittat min perfekta lilla hörna. Här kan jag sitta och skriva, läsa...frågan är dock varför har jag inte hittat den innan nu?
 
I vårt barrum, längst ner i hemmet där vi har en bar, ölkyl, utgång till baksidan upp till bastun och stora fönster med en helt fantastisk utsikt...där är min lilla perfekta hörna. Det är cirka 1,5 år sedan som vi ställde ett litet bord här med en stol till. Förut har bordet varit fyllt av lego men nu har legot flyttat till matsalsbordet så då blev det tomt här. 
 
Sitter här helt ensam, inte så länge till men jag har lyckats få till lite egentid. Alize är hos sin pappa, Joey hos en kompis och Billy är i garaget. Snart blir det en liten promenad för min del. 
 
Vi har en otroligt morgonpigg son, han vill gärna starta dagen så tidigt som möjligt vilket hans mamma inte är fullt lika sugen på. Igår jobbade Billy så då var det bara till att gå upp kl 07, idag ville B såklart ha sovmorgon, så då blev mamman väckt kl 06.30 och somnade runt cirka kl 01.30 igår. Snark...
 
Joey gav sig inte utan det var bara till att hoppa i morgonrock och tofflor och bära ut kuddar och täcken till soffan. Där låg vi sedan och tittade på tecknat tills jag antagligen slumrade till. Joey säger till mig att -mamma, jag går och gör frukost. 
 
-Mmm, sa jag och låg kvar.
 
Vaknar till och flyger upp, vänta nu....frukost???!!!!!
 
Ute i köket står J på en stol vid spisen och vispar i en gryta, han gjorde varm choklad och en smörad smörgås låg på bänken bredvid. Han var såklart jätte stolt och jag kunde ju knappast bli arg. Det var ju ändå mitt fel att han hade gått upp.
 
 
 

Kommentera inlägget här :