Skön fredag

fre 20 januari 2017
 
Idag har det varit underbart vårväder vilket säkert gör att energin var på topp. Dessutom var dert min tidiga fredag, en gång i månaden så slutar jag tidigt :) 
 
Efter att ha hämtat J på förskolan så åkte vi till köttbutiken (vi har lyx att ha en i vårt område). Köpte lite mat till kvällen, körde hem och spelade lite tv-spel.
 
Sen lyssnade jag på podd, Bingo och Katrins relationspodd, älskar den. Så det var i med lurar i öronen och då jag inte har hunnit lyssna på ett tag så hade jag ett par ospelade avsnitt. 
 
Under tiden som jag lyssnade på podden så lyckades jag ta tag i tvättberget, ni vet ett sådanrt där berg med nytvättat som tyvärr blir liggandes. Nu blev det vikt och lades in och strumporna sattes i par. Känns så skönt att det är gjort. 
 
Det blev grillat och bakpotatis til mat och nu vankas det Familjen Rysberg, Kändisbarnvakten och Fångarna på fortet. 
 
Så ser våra fredagskvällar ut and I like it. Det är klart att det hade vart trevligt att dra på sig den lilla svarta, badda på sig parfym, piffa till sig och dra till någon krog och köra ett quiz, goda drinkar, skratta tillsammans med goda vänner...Men när man har en liten underbar onge hemma och det där sambolivet då man ligger i mysbrallor i soffan då är sådana kvällar mer sällsynta...dock har jag längtat efter denna mysbralla- kvällen hela veckan :) 

Kommentera inlägget här :