tis 30 juni- Plask

Som vanligt sitter jag hos mina päron på lunchen och skriver. Vaknade 05.15 i morse, rätt pigg oxå. Skit konstigt. Känner inte alls för att jobba nu, vill bara va hemma och slappa är trött på att behöva ha alla måsten runt omkring. Jag mår så himla bra nu när det är fint väder, men jag vill inte ha en massa tider att passa hela tiden. Det ska bli så skönt med semester. Imorgon får vi förhoppningsvis internet. Så vi kan betala räkningar och att jag kan blogga.

Igår var jag ledig och då kom min lilla groda hem. Det var jätte skönt att få ha henne hemma en dag, nu märktes det hur mycket man har längtat och hur mycket liv och rörelse det blir runt omkring henne när hon e hemma. Vi solade och badade i poolen hela dagen, jätte kul.

På kvällen innan Alize skulle åka till Micke så åt vi grillad kyckling, revben, sallad, potatis sallad med David och Frida. Sen kom Micke och han satt och tjötade skit med oss ute. Måste bara säga att innan vi åt så hade jag precis duschat och tagit på mig myskläder för jag började få lite sol frossa. När Micke och Alize skulle åka så gick vi till poolen och tittade och sa att vi kanske skulle lägga på överdragsskyddet. Då kommer David fram till mig och innan jag hinner reagera så har han kastat mig över axeln och vips flyger jag i poolen med kläder på. Alize tyckte det var jätte kul och skrattade väldigt mycket. Jag kunde faktiskt inte bli arg på David för det var rätt kul faktiskt

sön 28 juni- lite om helgen

Nu sitter jag inne hos min granne Ludde och skriver. Vårat internet har fortfarande inte kommit och igår när vi skulle koppla in datorn så bara den hängde sig. Vet inte vad felet är, försökte idag igen efter x antal försök åkte vi till stan och köpte en ny dator, det blev en laptop denna gången. Rätt skönt att kunna ta med sig datorn om man vill.

Igår hade vi en heldag. Förts badade och solade vi här hemma. Alize kom hem en sväng och skulle hämta sina bokmärken. Vet inte vad det var med henne för hon var väldigt tyst och dämpad, inte alls som min lilla groda brukar vara. Hon kramade mig jätte hårt och hade svårt för att åka, det var en pers för mig också kan jag säga. Så hon kanske ska komma hem en stund imorgon när jag är ledig. Shit vad jag längtar efter henne.

Sen vid två tiden på dagen åkte vi iväg mot Göteborg och Metal Town. Riktigt toppen humör var det i Impalan när vi sex vänner åkte iväg i värmen. Synd att Frida fick vara hemma med Wilma bara. Det var så jäkla varmt, helt sjukt varmt. Groggen blev typ som glögg....Men vi spottade inte i glasen för det utan vi drack sjöng och hade trevligt. När vi kom till Göteborg och hade parkerat bilen så sa Cissi att hon visste ett jätte bra ställe vi kunde sitta på där man såg scenerna och hörde musiken kanon. Så vi gick och vi gick och vi gick.....det var jäkligt långt. Väl framme satte vi oss i gräset och jodå man såg kanon bra och hörde musiken. Det jobbiga med gräset var det att hela gräset var fyllt med tistlar, detta upptäckte vi dock inte förrän vi hade lyckats sitta på en å annan. Själv lyckades jag placera hela rumpan på Göteborgs största tistel. Vi hade jätte kul där i gräset och ännu roligare blev det när Cissi tog fram sin bingo penna en dutt penna. Som vi ju naturligtvis lekte med så att alla blev duttade överallt. Måste ha sett snyggt ut för vi hade lila prickar överallt.

När vi hade suttit där ett bra tag och eldat upp Tommys strumpor och så, så bestämde vi oss för att gå tillbaka till bilen. Vi hade inte ätit på hela dagen och bara druckit alkohol i värmen. Min gräsallergi slog till direkt så jag fick problem med att andas, tog några puffar astma spray, andningen blev bättre men jag blev sämre. Vet inte om jag fick solsting kanske. Blev helt yr och benen vek sig. Hade ju som sagt var inte fått i mig något mer förutom groggar en kaffe latte och i typ 30 graders värme så det surrade gott i kupan. Har ju lite konstiga tankar ibland och har haft lite svårt för att äta de senaste dagarna. Jag vet att det är fel av mig att tänka så, men samtidigt är det ju fakta att jag har gått upp typ 10 kg i vikt. Och visst jag är ändå inte uppe i den vikten jag ska väga men ibland har man ju dåliga dagar och tänker fel även om man har många kilon undervikt Men jag tog mig till bilen även om jag trodde att snart faller jag. Vi åkte iväg för att få i oss lite mat. David guidade oss till en pizzeria på Stigs center där vi slog oss ner. Jag har aldrig ätit så god pizza i hela mitt liv som de hade där, det var helt underbart gott. Dit måste jag åka igen bara för att äta pizza.
Det kan jag rekommendera. Sen åkte vi vidare hemåt. Vi hade jätte kul, jag mådde bra igen. Det var nog mat som fattades i min mage. Efter halva resan kläcker jag ur mig ett skämt som Billy tar på fel sätt och blir sur. Så han nonchalerar mig under resten av resan och var iskall, hur mycket jag än fjäskade. Vilket medförde att jag började gråta och ville åka hem. Som tur var så blev vi vänner och kunde fortsätta våran färd mot Tvååker. Där hämtade vi upp Frida. Sen åkte vi mot Varberg igen. Kul hade vi, känner mig dum mot mina vänner om jag förstörde deras kväll igår hoppas att de hade kul ändå, trots mitt lipande

fre 26 juni- Så var det helg igen

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal(Aftonbladet). Japp så är det kungen av pop är död. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. var inget jätte fan, jo när jag var liten lyssnade jag mycket på hans musik, han har gjort många bra låtar. Sen kom ju allt det här om pedofili och allt. vet inte vad jag ska säga om det. Det är ju ingen mer än de som var inblandade som faktiskt vet vad som hände så det är svårt för omvärlden att yttra sig tycker jag. Måste ändå säga att det är lite vemodigt när en sådan stor artist dör, det blir någon konstig stämmning värledn över. Det är likadant när det inträffar katastrofer, folk stannar upp, världen stannar upp. bara en lite stund innan allt går vidare igen.


"Smooth Criminal"

As He Came Into The Window
It Was The Sound Of A Crescendo
He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was Her Doom

Annie Are You OK
So, Annie Are You OK
Are You OK, Annie
Annie Are You OK
So, Annie Are You OK
Are You OK, Annie
Annie Are You OK
So, Annie Are You OK
Are You OK, Annie
Annie Are You OK
So, Annie Are You OK,
Are You OK, Annie// Michael Jackson

Det är den låten som jag tycker är en av de bästa han har gjort.

För att hoppa lite i tiden, jag pratade med min lilla tös igår. Hon hade det bra hos sin pappa. Men fan vad man längtar när man hör hennes röst, ville bara krama henne. Men det e la bra att hon är hos sin pappa lite också.

Igår kväll grillade vi korv med Frida och Wilma. måste berätta om våra jysk möbler. Bordet var jätte repigt så Billy skulle byta det som igår, då fanns det bara ett sådant bord kvar i den färgen och det var också repigt så han fick dra av 20% på priset istället. När Billy kommer hem och ska sätta upp bordet så visar det sig att det fattas ett ben så han får åka dit idag igen och få ett ben. Jävla Jysk skit. Det var likadant för några år sedan när jag och Micke köpte en säng till Alize på Jysk, den gick sönder direkt så tråkigt. Okej att det inte är så dyra möbler men det ska ju hålla.

Idag efter jobbet åkte jag till McDonalds där jag mötte upp Virre och Tor, så vi tog en fika där innan de skulle till tandläkaren och jag skulle hämta mormor och morfar ute i näs(stugan). Fick två tomatplantor av morfar så nu ska jag börja odla tomater hemma på altanen, det e så gött. Hade det förra året också, Alize älskar tomater. Hon äter hellre det än godis och det är ju bra.

Ikväll ska vi kanske med David och Frida och titta på folkrace. Imorgon bär det av i Impalan till Göteborg och Metal town. Det ska bli kul. Tycker synd om Sanna som jobbar bara. Nu kom Billy hit och ska tvätta bilen så nu kan inte jag köra hem för min bil står längst in, FAN