Halloween

fre 30 okt

Idag ska vi börja vårat halloween firande, min favorit helg. Mamma och pappa kommer hit och ska äta ostbricka. Ska sminka Alize nu och göra henne fin sen ska vi åka till kyrkogården och tända ljus.

"Dränkt" katt i badkar

ons 28 okt

Hände en liten olycka innan. Freja, våran otroligt nyfikna katt som måste vara med oss hela tiden, balanserade på badkarskanten när Alize satt där med ett enormt skumbad. Plask å så simmade katten omkring i badkaret. Inte så trevligt när hon sedan torkade av sin päls på matta och i soffa.

Igår var jag och Alize hemma hos Hanna och fikade, det var jätte kul, satt där till klockan nio på kvällen. Vi hade hur mycket som helst att prata om, vi hade nog kunnat sitta några timmar till så vi får helt enkelt träffas tidigare. Det kändes så skönt för jag kunde verkligen prata med Hanna om allt. Alize och Linus lekte jätte bra, de var lika tramsiga som vanligt. Oliver låg och sov hela kvällen så han märkte aldrig att det var gäster hemma hos honom.

Fick min klänning som jag ska ha till Halloween igår, provade den idag. Att en klänning med storlek small kan vara såååå stor visste jag inte. Den var som ett tält på mig, men den får ju duga. Ska lägga ut kort på den när jag orkar så ni får se hur "piffig" den är.

Pappa passade Alize idag när jag jobbade. Såg på facebook innan att hennes pappa har varit ledig hela dagen, tråkigt att han inte tänkte så långt att hans dotter har höstlov och kanske hade velat vara hos sin pappa men man kan väl inte tänka på allt kanske. Jag ska la inte begära för mycket. Nu ska jag övertala min man att vi ska se en film

Så trött.....

mån 26 okt


The Show must go on!
The Show must go on!Yeah!
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!

Kände att Queens gamla låt "Show must go on" stämmer in ganska bra på mig idag. Har varit en tuff dag med mycket blandade känslor, kan inte gå in närmare på det för det gäller mitt jobb men jobbigt har det varit. Efter jobbet körde jag ner till gården för att hämta lilla grodan. Mamma och Suss och Elin var där. Elin hade bakat muffins så det blev en sån och en kopp kaffe. Jag var så trött och kröp upp i soffan, hade lätt kunnat somna där, det är så mysigt där nere.

När jag och Alize kom hem hade Billy lagat mat, det var så gott. Sen somnade jag i soffan och nu tänkte jag snart gå och lägga mig igen.

Micke ringde innan, Alize blev så glad. Det betyder väldigt mycket för henne att han ringer, synd att han inte gör det så ofta bara