Så var man ensam

tis 31 aug

Nu har Billy åkt till Västervik. Alize sover så nu sitter jag här och bloggar.

Efter jobbet åkte jag och handlade, Alize hade beställt "lyx" mat, falukorv och makaroner. Billy tycker inte om sådan mat så vi passar på när han är borta


När jag väl kom hem blev det en fralla till lunch innan jag la mig på soffan för att ta en liten powernap. Men rätt som det var kom hyresvärden hit och vi fick en flång ny spis, äntligen!

Sen försökte jag sova igen men det ringde och höll på så tillslut gav jag upp när Alize kom hem från skolan. Vi tog en fika sen cyklade Alize med tova till stallet och jag åkte hem till Hanna för en kopp kaffe. Hade jätte trevligt hos Hanna.

När jag var på väg hem ringde jag hem, ingen svarade. Ringde hem till Tova, ingen svarade. Shit vad jag blev rädd, kände mig som världens sämsta mamma. Såg hela bilden framför mig med poliser, skallgångar, rubbet. Jag blev så hysterisk så jag blev lugn. Ringde Billy och sa du....jag är världens sämsta mamma, jag har tappat bort vårat barn. Billy som alltid är lugn, fick mig lugn.

Kom hem, började med maten, vad skulle jag göra. Fick tag i Tovas pappa som sa att tjejerna var kvar i stallet men att de säkert var på väg hem snart.

Jag fortsatte med maten och då steg Alize in genom dörren. Jätte glad för hon hade ryktat, mockat och putsat träns på den gamla hästen, Todd som jag red på när jag var i Alize´s ålder. Hon var jätte glad. Det är väl jag som måste klippa navelsträngen antar jag.....det är inte lätt när de små börjar tänja på gränserna.

Vi har haft jätte mysigt ikväll trots att jag saknar billy

Måndag

mån 30 aug

Satan vad måndagar kommer fort, varför kommer de oftare än fredagar. Börjar på min 5:e vecka efter semestern nu, shit vad tiden går fort. inte långt kvar e la cirka fem månader kvar till jullov sen har jag inget jobb kvar på skolan längre. Tänk att jag snart har jobbat där ett år, tiden går så jävla snabbt.

Idag är jag seg, trött. är så jävla förkyld så jag kan ju fan inte sova på nätterna.

Billy åker till Västervik imorgon för jobb, kommer att sakna honom. Förr levde jag i ett förhållande där jag var ensam sön- fre men nu e man van vid att ha sin man hemma plus att Billy är Billy så jag kommer verkligen att längta.

Idag börjar Alize på hip hop street dance, jag jobbar kväll så Billy får följa med henne

En liten Tripp.....

Sön 29 aug

Idag hade jag och mamma en jätte trevlig liten tripp till Ikea. Först tog vi övervåningen med möblerna och vi gick där och fantiserade ihop drömhem. Vi pratade om mycket annat också, jag är så glad att jag har en sådan relation som jag har till min mamma. Jag hade aldrig klarat mig utan henne.

Vi tog en fika innan vi shoppade loss på nedervåningen. Jag köpte inte så mycket men det blev en ny pläd till soffan, en lampa till Alize, lite doftljus, present till Anki och lite annat. Hittade en bokhylla som nog får bli ett framtida inköp till Alize.

Jag hade en jätte trevlig dag med mamma.

Vi hade jätte kul hos Virre och Markus igår också, vi grillade och tjötade skit. Kändes väldigt bra att gå och lägga sig i natt utan att må dåligt och det kändes riktigt bra i morse när alla skrev på facebook hur bakis de var och jag var pigg och mådde bra.

På e.m åkte vi till Anki(svärmor) på kalas. Vi kom ju typ en halvtimma försent p.ga att Alizes pappa hade "missuppfattat" tiden och att han inte kunde köra hem Alize för han hade tydligen inget ärende ut mot vårat håll. Jag blev så trött och ledsen, fick sån panikångest och hjärtklappning att jag trodde att jag skulle klappa ihop. Naturligtvis skriver jag inte ut allt här.

Iaf Alize ville väldigt gärna följa med till Anki för hon vill ju leka med hundarna. Och Anki hade gjort sin supergoda smörgåstårta, den e så jävla god. Det är den enda smörgåstårtan som Alize äter. Ankis moster och hennes man och Ankis kusin var där. Dom är så mysiga, det känns som att vi har typ varit i samma familj alltid

Nu blir det film och en Ben och Jerry, jag tycker att jag förtjänar det efter en rolig men jobbig helg. Det blir så jobbigt med människor som vägrar respektera mig och mitt nya liv...

Förstår inte hur man kan vara otrevlig och kort i ton när en annan person sitter bredvid och trevlig och omtänksam när vi är själva...?????