To be or not to be

sön 28 feb

Jag hade jätte kul igår. Virre, Markus, David, Frida, Lasse var här på lite förfest. Ludde och kenneth kikade in en stund och Susie kom förbi och körde oss ner till automobilen.

Hade riktigt kul men då ska jag ju bli dålig naturligtvis. Vet inte vad som hände, det blev helt svart för ögonen jag såg ingenting, men lyckades ta mig ut. Hörde mammas röst dovt bakom mig. Jag var helt genomsvett, kallsvettig, det rann utmed ryggen på mig.

Idag har det inte varit bättre. Vaknade och mådde hur bra som helst. Sen pratade jag med Susie i telefon och fick ett tryck över bröstet, armen domnade, kroppen kändes jätte tung och jag fick ont i hjärtat. Jag blev så rädd, trodde att jag skulle dö. Det susade eller vad man ska säga i nacken, halsen och huvudet. jag hade så ont i hjärtat så jag började gråta. Ludde och Frida kom in och tittade till mig. De tyckte att jag skulle ringa sjukan men jag e ju så jävla envis när det gäller det stället.

den senaste tiden har jag haft hjärtklappning väldigt ofta, hjärtat rusar iväg slår tre dubbla slag mer än vanligt, jag känner mig yr, blir rädd och tror att jag dör. Vet inte vad det beror på.

Det är säkert att jag stressar så, kan inte slappna av, det går bara inte. Sen har jag Alize i huvudet alltid, det har väl alla mammor men jag är alltid så orolig för henne, hur hon mår? om jag är en bra mamma? om jag finns där för henne?

Det är ju säkert resultatet efter allt som har hänt och alla känslor som blir när jag ser min dotter bli ledsen och sviken emmellanåt. Jag skyller inte på någon. Jag vill bara att vi ska må bra

bad hair day

27 feb

det är inte bara en dålig hår dag, även en dålig kläd dag en dålig allt dag. jag är på sånt pisshumör så det e sjukt.

Sitter här nu och trycker i mig en grogg i hopp om att det ska bli bättre. sen blir det fjantostofil klubben. lasse....nka eller klös spelar där ikväll. nä du anna på med partyhumöret nu och se positivt....här ska vi ha kul

Jobba dag

tors 25 feb

Idag har jag jobbat från morgon till typ kväll eller nästan iaf.

Morgonen började med räkmacka, kaffe och hockey. Billy hade fixat allt till mig så det var bara att gå från sängen till soffan. Lasse kom hit på morgonen också och kollade på hockeyn.

var hos mamma och pappa en stund efter jobbet. mamma och Alize hade gjort en jätte fin snögubbe, en Ozzy gubbe.

Näpp nu blir det film