Shit vad mkt regn

Fre 30 Juli

I onsdags var vi på Skara Sommarland. Vi valde verkligen rätt dag för det var kanonfint väder och sedan dess har det bara regnat.

Vi hade jätte kul, ungarna åkte nästan allt. Vi åt en tacobuffé, badade, åkte karuseller m.m.

Det är kul att åka med Hanna och Daniel för vi tänker väldigt likt och har väldigt kul tillsammans och barnen har också väldigt kul tillsammans även om det tar ett tag för dom att komma igång.

Igår jobbade jag, efter jobbet somnade jag i soffan. Helt slut. Sen åkte vi till mamma och pappa och åt. Det blev grillat kött från Årnäs och rabarberpaj till efterrätt. Billy fick en budapest rulle för han gillar det mer än paj.

Idag skulle vi varit och ridit men det regnar jätte mycket så vi får ta det på söndag istället. Ikväll ska Alize till Micke och jag och Billy pratar om att äta räkor

Mini semester

tis 27 Juli

Igår var Hanna och Oliver här, vi satt ute och drack kaffe, jätte trevligt.

Imorse åkte jag med mamma till Landvetter för att hämta Anna, Elin och Anny som har varit i Chicago. Fan vad man blev sugen på att resa när man kom in i vänthallen, å det hade varit helt underbart. Jag vill verkligen utomlands....!!!!!!!!!!!!!

Sen åkte jag och mamma till Apelviken och badade och solade, härligt.

Imorgon bär det av till Skara Sommarland med Daniel, Hanna och barnen

Lots of rain

 sön 25 Juli



Har gått hela dagen idag och trott att det har varit lördag, gött att ha en "extra" dag över.

Har sovit typ 12-13 timmar inatt. Är en mycket trött person. Började morgonen eller f.m med en brakfrukost. Ägg, rostat bröd, bacon m.m. Alize åt så jäkla duktigt, en rostad macka och två kokta ägg+ ett helt glas oboy. Här hemma verkar hon iaf ha kvar sin aptit. Sen har det varit stora städ dagen. Vi har städat och staädat och städat. Men det regnar ute och är kallt så då kan man lika gärna göra fint hemma.

Hoppas att det blir bättre väder snart för vi ska grilla ikväll. Grilla aborre, kyckling som legat i marinad sen igår. Blir även grillade majskolvar och färskpotatis som man sedan lägger i foliepaket på grillen med gräslök, persilja lite olja och grovsalt.

Sen får det nog bli film ikväll, ska köra Alize till Micke