Ny vecka...

mån 31 maj

Redan Måndag, känns alltid tungt att åka till jobbet på måndagen, dels för att det är just måndag och dels för att det är mitt långa pass.

Det är snack om hur en lycklig familj ser ut, tydligen är det en kärnfamilj, mamma, pappa och barn. Men är dom verkligen de lyckligaste, kan inte de som är bonus barn och föräldrar också ha en lycklig familj. Man går isär av en anledning.

Vilket är bäst....hålla ihop för barnen skull eller gå isär och träffa någon man VERKLIGEN är lycklig med och älskar. Det verkar som att människor har olika syn på det där.

Jag är väldigt glad att jag fortfarande efter 2½ år kan känna pirr i magen när jag ser min sambo, jag är kär och trygg. Så då är ju frågan, vem är lyckligast...DU eller Jag?

Fullspeckad helg som vanligt

Sön 30 Maj

Dagens kommentar: Jag och Alize sitter i bilen, när Peps Persson spelar på stereon. Alize- Mamma, pratar han det språket på riktigt?
Jag: Vad? Han är från Skåne
Alize: Ja det var det jag menade, pratar han skånespråket på riktigt?


Igår åkte jag och Alize till stan och köpte färdigt kläder till skolavslutningen. Det är inte lätt att shoppa med en bestämd dam. - Mamma jag är ingen blomm tjej, jag är en döskalle tjej. Så nu tycker Alize att hon ska ha, svarta tajts med nitar, svart tyllkjol och svart tröja med döskalle på sig i kyrkan. Tror inte att det är så populärt...

Sen blev det att slappa här i solen hemma, så gött. På kvällen grillade vi med David, Frida och Wilma. Vi åt så mycket gott.

Sen blev jag tatuerad. Gjorde några av stjärnorna helt svarta och påbörjade en bakgrund. Det blev väldigt sent och jag tycker ju att det gör fruktansvärt ont att tatuera mig så tyvärr klarade jag inte mer en att påbörja bakgrunden. "Only for the Weak" tyckte david och jag höll med. Jag tycker det är så jobbigt att bli tatuerad, det gör ju så jävla ont, speciellt vid revbenen på sidan och när det började gå in mot magen, fy fan


Idag åkte jag, Virre och Alize till Göteborg för att bli fotade på Modellab. sanna skulle också varit med men hon var sjuk tyvärr.

Det var kul att bli make:ad och fotade men jag hade aldrig velat vara modell, tvärtom, jag hade velat fota

Svindyra var korten så nu har jag nästan ångest över hur dyrt det blev, ska lägga upp ett av korten här


Mor och dotter


Tänker väldigt mycket på en vän. Är så orolig för dig. Vill inte att du ska må såhär dåligt pågrund av en enda människa. Jag vet hur det är, jag har mått likadant pågrund av andra människor. Jag har haft samma problem som du har idag och har väl tyvärr fortfarande ibland. Låt inte denna människa trycka ner dig. Du har dina vänner runt dig, love you

Tlööööööööt.....

Fre 28 Maj

Så trött, har varit trött i flera dagar nu, lite jobbigt.

Idag försökte jag mig på en solning men när jag och Ludde kom ut med kaffe, filt, stolar, katten m.m så kom regnet. Men vi gav oss inte så vi drack två koppar kaffe var innan vi gick in, skam den som ger sig.

Såg att Mustasch kommer till Sweden Rock istället för Mastodon, så underbart för de är ju sååå bra. Hoppas bara att jag kommer iväg, har kört ihop sig med barnvakt. Micke(alize pappa) ska resa bort när jag ska på festival, så jävla typiskt men tyvärr inte så mycket att göra något åt.

Har varit och kollat när Alize hoppade idag, det gick jätte bra.

Sen blev det tacos, är så jävla trött på den maten men vad gör man inte för sin dotter