Kaos i mitt huvud

Jag får lägga ut bilder från igår någon annan dag. Har varit kaos här. Bilen kraschar snart, lät jävligt skumt när jag hämtade pizza innan. Mitt jävla abbonemang på telefonen....3 såklart funkar inte så jag kan inte ringa till någon, å jag måste verkligen det

Tappat bort jätte viktiga papper så mamma fick åka iväg nu sent på kvällen och fixa nya så får jag ringa runt imorgon och få tag i resten.

Micke var här och hämtade Alize nu, hon ska åka med sin pappa i lastbilen nu på lovet. Längtar redan, kommer vara nervös och längta massor.

Jag håller på att bli knäpp min hjärna funkar inte. Blir ju inte bättre när man får höra att man är tråkig, patetisk och psykfall, blir så ledsen så att jag gråter

Jag är knäpp, senil, yr, vimsig, tom i bollen, glöms, ledsen, stressad....bllllääääääääääääää


Imoegon ska jag till Göteborg på kurs men jag har ingen aning om vilken tid...nä inte alls typiskt mig eller så

Tack mamma för att du alltid ställer upp, älskar dig(fast att jag aldrig säger det)

En hel timma extra

sön 31 okt

fan va najs med en hel extra timma. Kände mig riktigt utvilad här i morse

Vi hade en jätte trevlig kväll igår. Mamma och pappa var här och åt ostbricka. Till efterrätt hade vi en cheesecake som jag hade gjort och läskiga spindelkakor som mamma hade gjort och monster muffins. Vi blev jätte mätta men vi hade en väldigt trevlig kväll.

Saknade dock lite läskiga filmer igår kväll, kanske blir idag istället

Idag e det slappa dag. Har varit hos Frida och druckit kaffe så nu ska jag bara va

Ska lägga upp lite bilder senMin unge e trött

lör 30 okt

Var och hämtade Alize kl halv tio idag på morgonen i skolan. Tydligen hade barnen varit uppe hela natten, shit vad trött hon var. Frågade om hon skulle med till stan. Hon bá "NÄ, jag DÖR!!!!!!!!!!!

Lyckligtvis dog hon inte men hon sover fortfarande. Jag har hunnit vara i stan med mamma och köpt det sista inför kvällen Halloween fest, har varit och handlat mat till ikväll. Sen var mamma snäll och följde med mig till sjukan så jag fick tagit fler prover. Under tiden har ungen bara sovit och sovit. Hon verkar typ bakis...:p hmmm vad var det i saften igår tro

Nu har jag bakat muffins(halloween muffins) och en cheesecake. ska upp på vinden och ta ner allt pynt, pynta, göra lykta och sen försöka vila lite innan det är dags att klä på sig och göra sig iordning.

Min goa Sanna va i Göteborg idag och köpte lite saker till mig..:)