Femton gastar på en död mans kista...

tors 29 sept

Hej och hå å´ en flaska med rom!
Drick ty hin håle har sörjt för det sista
Hej och hå å´ en flaska med rom!

Har haft den här jäkla melodin hela dagen i skallen.

Efter jobbet idag åkte jag hem till min mormor och morfar. Det är så skönt att komma dit, man blir så lugn och avslappnad. Jag kan prata med min mormor om allt...å då menar jag verkligen allt. Idag kände jag att jag behövde prata å d va så gött. Mormor säger inget, hon vet innan men har börjat berätta. Hon känner alltid på sig om det är något som kommer att hända, jag har fått det lite från mormor. Kan ana saker, känna saker och om jag tänker något eller drömmer det så händer det eller något liknande, förstår om en del har slutat läsa nu och tänker jävla strunt...men men...man pratar inte gärna högt om det för då tror ju folk att man är knäpp. Fast jag kan ju liksom inte spå, jag tror det mer e så att alla känner som jag men alla lyssnar inte på det...e la typ magkänslan.

Har haft en bild i huvudet ett tag med en gammal stol som jag vill ha ute på altanen och pynta runt den med blommor, lyktor, pumpor m.m. När jag följde med mormor ner i källaren idag för att hämta hemmagjord gelé, sylt och saft så vad står inte där...exakt en sån stol jag har letet efter...WEEEEEIIII. Så nu står den så fint här ute, nu fattas bara resten av pyntet, kommer bli så snyggt(lägger ut foto när det e klart)

Väl hemma kom Anki(svärmor) hit med ett fack ägg

Blev rostade mackor till kvällsmat med björnbärssylt(utan kärnor)

Tack

Tack alla för positiva kommentarer, telefonsamtal, mess och mail.

Tack känns skönt att veta att det finns människor som bryr sig, det är det lilla som gör det

ORKA!!!!!!!!!!!

ons 29 sept

Idag är det en SÅN dag. Orkar ingenting. Tänkte när jag gick upp i morse...okej jag har lite att göra idag men klockan är inte så mkt och när Alize har åkt till skolan är kl typ halv nio och jag har hela dagen på mig...


Började morgonen med en ganska långpromenad, hade med mig kameran ut och fotade lite frost och dagg och höstfärger. Då var det helt underbart, kände mig så levande, hade inget i tankarna förutom var jag hittade fina motiv.

När jag kom hem blev det tidningen och kaffe. Sanna ringde och vi tjötade lite skit.

Hamnade vi datorn, tvättade och hängde upp en maskin tvätt, dammsugat, beställt lite kläder....pratat med mamma i telefon och opps.

Nu ska jag snart iväg och jag har precis kommit ut ur duschen. Får la äta lite oxå....SUCK PUST STÖN

Hade tänkt gå in till Ludde en sväng men så blev det inte heller...Nä Anna ta tag i din dag vare sig du vill eller inte.

Kan ju säga att jag har inte sovit i natt heller