Shit vad trött...

ons 31 aug

Det var jätte kul att jobba igår, härligt att känna glädje på jobbet. Jag är så glad nu när jag jobbar heltid, känns så bra på nåt sätt. Hoppas bara att det stanna där så att jag inte blir trött på det.

Det tråkiga blev väl sen senare på kvällen, blev en hel del problem på natten vilket gjorde att jag fick jobba över så det blev väldigt sent. Kände mig totalt död i morse när jag skulle upp till mitt andra jobb men det gick bra. Har ganska nyligen kommit hem från jobbet nu, känner att det nog blir sängen tidigt ikväll.

Jag har det för jävla bra. När jag kom hem var Alize på toppen humör. Billy hade städat så det var jätte fint hemma, han hade även handlat så nu står han ute på altanen och grillar hamburgare.

Det är lyx på hög nivå:)

Fick reda på en fruktansvärt tråkig sak idag som rör en av mina närmaste. Tänker så på dig vännen och du vet var jag finns....

Halloj

Ny dag...med massor av regn. fast det är rätt skönt för då blir min astma lite bättre. Har varit i stan med Billy på f.m å fixat lite ärenden.

Ska snart fixa iordning här hemma och sen blir det jobb 14.30-24, hua hur ska jag orka detta. Måste ringa MVC också å kolla hur mkt astma spray jag får ta.

Såg ni Robinson igår? Snacka om att där finns en del som man bara stör sig på

Första arbetsveckan påbörjad

mån 29 aug

Idag fyller min svärmor år men vi får fira nån annan dag då en av vovvarna ska ha valpar idag.

Ringde Sanna igår kväll, skönt att prata med någon som vet vad man går igenom, tack vännen:)

Hade svårt för att andas igår kväll, fick ring sjukvårdsupplysningen, fick klartecken att ta mitt astma spray. Vaknade mitt i natten och kunde inte andas överhuvudtaget men med lite spray funkade det. Är as förkyld igen, så jävla irriterande. Har mina misstankar om att det kanske finns mögel här i våran lägenhet.

Jobbade idag. Det gick bra men det var jobbigt. Jag vill ju inte vara en gnällspik men när halsbrännan håller på att äta upp mig, är tungandad och får sammandragningar när jag tar i för mycket på jobbet då är det inte kul. Men jag måste bita ihop.

Körde Alize till hennes dans träning idag. Under tiden passade jag på att klippa pappa, hämtade även lite tvätt där. Sen  blev det köttfärslimpa när vi kom hem, gott

Ikväll börjar Robinson:)

Ska ni se det?