Änglar- finns dom?

mån 28 feb

Morgonen började bra men tempot gick rask uppåt. Först åt vi frukost i Alizes säng och tittade på Disney Channel. Vi slappade rätt mkt, var as trött för jag har sovit så jäkla dåligt i natt.

Sen gick vi till bussen, jag fick följa Alize för Julia har ju flyttat nu. När Alize går på bussen så upptäcker jag att hon inte har sin gympapåse med sig. Blir till att springa in och hämta den, köra till skolan och lämna den. Alize blev lite förvånad när jag kom inspringandes i kapprummet. Fick frågat några killar där om dom hade sett Alize å då kom hon och fick påsen. Hem igen och ringa en jävla massa samtal.

Blir irriterad...men kan ju inte berätta om vad(inte värt det). Men det är jobbigt när min dotter gråter och är förvirrad. Vuxna människor borde tänka så långt som att vissa saker behåller man för sig själv och yppar inget om det till barn. Ibland kan det tom vara bättre med en liten vit lögn eller att bara hålla käften istället för att borra sig in i barnets hjärna


Men nu tänker jag inte lägga energi på det för jag är så lycklig. Fick bevis idag på att det finns VERKLIGA, RIKTIGA änglar...=)

TLLLÖÖÖÖÖÖÖT

sön 27 feb

E väl inte direkt superpigg idag. Men oj vad vi hade roligt igår. Vilka otroliga vänner vi har, helt underbara. Man blir varm i hela kroppen när man tänker på det.

Billy fick en hel del fint igår. Han fick biobiljetter, choklad, Motörhead vin, Sweden rock biljett, en ful blomma......ja just det han fick en bok om bokhyllan Billy oxå.

Vet inte vad jag ska skriva mer om kvällen än att vi hade svinkul. Jag gick och la mig när jag inte orkade hålla upp ögonen längre men ett litet gäng hade hållt i gång här till halv fem i morse.


Jag fick nästan en dans med Billy


kanske inte så bra kort för att visa vad jag hade för out fit igår men detta hade jag alltså på mig, leggings, kjol och en Hardcore Superstar top

Last call for alcohol...

lör 26 feb

idag gick vi upp rätt tidigt vaknade av magsmärtor och att katten stod och slickade mig i ögat. Vi käkade frukost snabbt å sen bar det av in till stan, fick handlat och varit på systemet.

Åkte en sväng till Therese och Jonas och tittade på deras nya hus. Jätte fint var det. Fullt av folk var det oxå i huset, typ de som kommer ikväll så det var ju roligt.

Nu håller vi på å grillar kyckling klubbor till kvällen, pastasalladen är gjord, sen ska jag försöka hinna lägga mig på soffan en stund men det verkar som att tiden inte hinns med till det.

Ikväll blir det alltså fest, jag ska fixa färdigt maten, duscha, klä på mig å helst sova en stund innan kl 18, tror ni att jag hinner.


Vad fan ska jag ha på mig ikväll då, tipps please....någon????