Bitterf****a

mån 31 jan


idag luktar hela världen skit. Ja jag har sovit dåligt inatt, riktig dåligt. Alize hade mardrömmar så vi sov tre pers plus en katt i våran säng. Jag hamnade i mitten i den här underbara gropen mellan madrasserna bara för att dom andra skulle få sova skönt.

Låg på sidan där och fick as ont i ryggen. Efter halva natten gick jag in och la mig i Alize säng, lite bättre men alldeles för mjuk madrass så ryggen blev som en banan.

ska jobba till kl 23 ikväll så jag hade behövt min sömn. Bra start på denna veckan.

Blir så bitter när man då startar upp fejjan å alla jävlar tycks skriva "å ledig idag" "fika med vänner" "shopping" m.m medans jag sitter här i köket steker pannkakor, ska snart åka å jobba mitt tio timmars pass å börja tidigt imorgon.

Åh vad jag längtar efter min familj nu, hade velat ha en sån där hela-familjen-är-sjuk- dag så att vi hade kunnat ligga i soffan hela dagen

Over and out

mmmm....soffan

Jag och Billy åkte in till stan och gick en promenad runt fästningen. Det var jätte mkt folk ute å gick.

Sen blev det till att handla lite å så där.

Har nu ätit en jätte god grekisk sallad från stantons nu kommer snart Alize hem och då blir det solsidan


aj aj aj

30 jan

Aj aj aj vad ont jag har i min kropp...men det är de värt. Shit va kul vi hade igår. Började ju förfest med grabbarna å en dokumentär om Lemmy(Motörhead)

Sen drog partyt igång, hade svin kul och senare dök tjejerna upp så att jag inte var själv med killarna.

Vi tog oss till automobilen, helt otroligt med tanke på hur halt det var. Har dock jävligt ont i mitt knä idag efter en liten olycka med is och ojämn mark inblandad.

Det var jätte mkt folk på automobilen, svin kul

Nu ska jag försöka få med mig Billy på en promenix sen blir det soffan igen