Usch vad hemska jag e

30 juni

Blä idag var jag hemsk. Jag råkade köra ihjäl en duva. Den kom från ingenstans och flög rakt in i bilen. jag hade många bilar bakom så jag kunde verkligen inte tvärbromsa, kunde knappt bromsa. Men fy vad läskigt, kände mig så hemsk

Fick ett sånt fint mess av min vän Virre idag:)

Har bara jobbat idag. Pratade med sanna i telefon innan, hon mår bättre, skönt. Det är så skönt att kunna prata med henne, att vi kan stötta varandra...

Softis

29 juni

har varit hel ledig idag. Körde Alize till Valborg(gamla farmor) i morse. Sen bar det av ut till Virre för en kaffe. Tyvärr kunde inte Sanna komma för hon var dålig, stackare. Men vi hade trevligt jag och Virre.

Sen har jag bara varit hemma, riktigt gött faktiskt. Nu vill jag ha mat!!!! Kanske thai eller en baguett från kärleksparken lr.....hmmm.....nån sallad kanske.

När vi har käkat ska jag och mamma åka ut till Getterön med hundarna så att dom får bada och svalka av sig

50/50

28 juni

Halva dagen ledig halva dagen jobb. Jag och Alize gick en promenad med Agne på f.m sen blev det vilostund i solen och pannkakor med glass.

Sen var det dags att jobba. Efter jobbet åkte jag om ÖB för å se hur det gick med vårat poolskydd och det var beställt, kanske kommer redan imorgon.

Idag står Billy för middagen, gött