Lite tankar kring gårkvällens konsert

31 Mars

Vi var ett glatt förväntansfullt gäng på sex personer som drog upp till Götet igår för att för första gången Live få se MANOWAR.

Jag blev irriterad redan när vi gick in. Det visade sig att jag inte fick ta med min kamera in då bandet hade bestämt att bara deras egna fotografer fick fota, inegn annan. Hade väl med pengar att göra för Manowar tjänade ju säkert inga pengar på konserten host host. Att det sen visade sig senare att väldigt många i publiken tog upp sina iPhones och fotade och filmade det var tydligen ok. Jag då som inte har så flaschig mobil fick försöka spara bilden av Manowar i huvudet istället.

Det kostade 50 spänn att hänga in jackan, äh vadå vi hade ju bara betalat typ 650 spänn för biljetten så why not.

Det var inget förband utan bara Manowar vilket var rätt skönt för dom bjöd på en jätte lång spelning. Det var fruktansvärt kul att äntligen få se Manowar live. Har drömt om det i många år men tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Dom spelade många låtar som jag inte kände igen eller några låtar som jag har hört men inte dom bra. Solon som aldrig tog slut. I slutet spelade dom dock alla favoriter eller nja nästan alla jag ville ju hört "Sleipnir" och "Carry on".

men visst var det metal på hög nivå och högt spelade dom. Har nog inte varit på konsert förut där dom har spelat sååå högt.

Har letat lite på nätet nu efter recensioner men hittar inga direkt men dom gör ju en spelning till ikväll så det kanske kommer senare. Läste iofs från ett riktigt inbitet Manowar fan att detta var den sämsta konserten dom har gjort. jag har ju inget att jämföra med. Men nu har jag sett dom och det är jag jävligt nöjd med!!!!!Manowar

30 Mars

Har jobbat färdigt nu och tagit en fika med min dotter. Ska äta lite om en stund när sambon kommer hem och sen ska jag piffa till mig inför kvällens konsert. Manowar ikväll. Ska bli jätte kul att äntligen få se dom live

Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa, det ska jag ha!


http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU&feature=related

Växeln hallå hallå

tis 29 Mars

Vi hade Singstar tävling på jobbet igår kväll. Det var jätte kul, både tjejer och killar var med och sjöng.

Idag har det varit jobb hela dagen. Fick börja morgonen med att åka runt och väcka skolkande elever.

Hemma har jag inte hunnit med så mycket, lagat mat, dammsugat, bakat en hallonpaj till Billy så att han får något gott till fotbollen=)

Ikväll kommer dom bästaste.....Desperate Housewifes

Ska kolla i Alize rum på det