Vårvernissage

tis 31 maj

Efter jobbet åkte jag och mamma med Alize till skolan där det var vår-vernissage. det var trevligt men väldigt oorganiserat som vanligt. Man visste inte riktigt vart man skulle ta vägen men det löste sig. Ungdomarna var duktiga iaf och det är ju huvudsaken.

Nu blir det snart desperate housewifes- love it:)

Hundutställning

sön 29 maj

Idag bar det av kl 07.00 i morse till Göteborg, Säve för hundutställning. Det var premiär för Agne och som tur var så va Anette snäll och ställde upp och gick med han i ringen.

Han vann BIR, bäst i ras- Så han gick vidare till stora ringen, Best in show.

Det var lång väntan, vi satt i ett partytält och fikade i flera timmar och väntade på att det var dags igen. Så vi fick roa varandra så gott det gick.

Väl inne i stora ring så klarade han sig i första gallringen och gick vidare. Men sen hade Agne ingen lust att vara med och visas upp mer. Han började yla som ett litet pucko, skällde och ylade så tyvärr åkte han ut. I bedömmningen stod det att han behöver ring tränas, men va fasen han är ju bara 4 månader.

Men vi kom hem med rosett och godis och en trött agne.

Morsdag är det ju tydligen idag. Jag fick en jätte fin hälsn i tidningen igår från Alize

Sen blev det pizza nu på kvällen och sen glasstårta, usch vad vi är onyttiga idag men vi brukar vara nyttiga annars

Har ni firat morsdag?

Regnigt värre

lör 28 maj


Idag har det typ regnat hela dan. Gick en promenad med mamma och hundarna. Åkte hem till mormor och morfar där det blev fika å en trevlig pratstund.

Vi käkade tacos med David och Frida.

Ska faktiskt lägga mig nu för vi ska upp supertidigt imorgon, ska på hundutställning i Göteborg