31 oktober

Blir superkort inlägg för jag är jätte trött. Kom hem för en liten stund sen å helt slut i både huvudet och kroppen. Funderar snart på att lägga mig...

Hoppas att alla har haft en bra måndag

30 oktober

Var en tråkig förmiddag, tråkigt väder och jag orkade som vanligt inte göra så mycket som jag vill och behöver. Låg helt utslagen i soffan fram tills vi skulle på hundträning.

Mamma och Alize följde med, mamma fick hålla Agne för jag fixar inte det nu. Anette var snäll och tränade ringträning och uppställning med Agne. Är bra för han att bli tillsagd av någon annan. Vi var några mattar och hundar. Kul att se att det inte bara är min hund som piper, skäller och springer runt som ett litet pucko.

Har inte gjort så mycket mer idag. Fixade lite mat när vi kom hem. Sen fick jag såna djävulusiska förvärkar så jag tänkte att shit vad händer. spelade lite tv-spel med Alize för att tänka på något annat, hjälpte icke kan jag säga. Alize var så söt, strök mig på ryggen och sa att - mamma jag kan ringa sjukhuset om du har för ont.

Blev ett varmt bad tillslut. Men nu har jag kämpat med dessa förvärkar i typ 2 timmar, hoppas att det släpper snart.

Imorgon börjar höstlovet. jag frågade Alize om hon ville vara hemma och slappa. Näpp ville hon inte, hon ska vara hos sin "bästis", morfar. Pappa ringde henne och frågade om hon skulle komma och vad hon ville ha till middag då. När Alize pratade med morfar så lös det i ögonen på henne, det är verkligen morfars tös. Hon får tydligen fiskpinnar och potatismos imorgon. man kanske skulle ta sig dit på lunchen:)

29 oktober

Tycker alltid att det är så förvirrat vilken helg man ska fira Halloween. Här i Varberg då eller ja okej i våran umgänges krets så firas det nästa helg. Men sitter man å läser bloggar å kollar fejjan så firas det ju idag.

Vi brukar iaf festa å fira det nästa helg. Men nu är ändå pumpan inhandlad å de få prydnadssaker vi har framme så vi kan la fira det två gånger.

Vi hade jätte trevligt på Johns igår kväll. Fick jätte gott alkhol fritt vin och fläskfilé potatisgratäng, latte och chokladpraliner, Billy käkade lamm och vaniljglass med björnbär och italiensk maräng. carro jobbade igår så hon tog väl hand om oss som alltid. Vi hade beställt ett större bord för att jag inte vill knö mig in vid ett litet. Typ hela serveringspersonalen kom i omgångar och frågade om det var bra bordet, å skämtade om mig som "tjockis". Tur att dom vet hur jag ser ut annars.

Vaknade i natt och bara skrek rätt ut, hade jobbiga förvärkar och kram i vaderna. Billy var så snäll och strök mig på ryggen å lugnade mig, gjorde ju så förbannat jävla ont.

Har haft ont till och från hela dagen men det blev ändå en promenix med mamma och hundarna.

Alize mår fortfarande inte bra. Nu lagar vi laktosfritt här hemma så får vi se om det hjälper lite iaf.

Min goa kusin kajsa kom hit en stund å tjötade skit och drack kaffe. Hon flyttar till Norge imorgon så vi behövde ses lite innan.

Billy ska kanske ut ikväll och jag och Alize ska ha filmkväll. Vi ska titta på Narnia- Prins Caspian och sen har jag en skräckis som jag ska se senare när Alize sover.

Godis å ostbågar har vi fixat.