fredagsmys

Blev en mysig fika date hos Hanna efter jobbet. Som vanligt hade vi massa skit att prata om. Så skönt att bara sitta å prata å känna att jag inte behöver hålla inne på nåt.

När jag kom hem dammsög jag nedervåningen, får bli där uppe imorgon, orkar inte nu. Min gulliga sambo kom hem med mat. Kyckling och potatisgratäng, gott bröd och ost. Han hade även hyrt tre filmer, så vi ska se den senaste Pirates filmen med Alize nu. Sen hade han även köpt ostbågar till Alize så nu är hon helnöjd. Så nu blir det fredags mys i familjen Andersson/Börjesson/Paulsson

lunch time

Är hemma på lunchen som består av yoggi med cornflakes. Kör alltid hem på lunchen för jag måste gå ut med hunden så nu har jag varit ute med honom. Slängt i en maskin tvätt och torkar dn som var klar. Nu ska jag bara försöka få i mig lite käk oxå. Blir nog en sväng till Hanna efter jobbet. Tråkiga är att jag inte slutar innan kl 17. På fredagar tycker jag att man borde få sluta tidigare.

Vaknade i natt och hade så ont, gjorde så jävla ont i ryggen, magen spände och kramp i bägge benen. Billy vaknade oxå och stackarn fick sitta och massera min rygg tills jag kunde somna igen.

Nu går det undan...

....dagarna alltså. Tycker att dom går väldigt fort. Hinner inte med något. Idag var det jobb mellan kl 8-17. Försov mig 45 min i morse så det blev stressigt till jobbet.

Efter jobbet åkte jag hem till mina föräldrar och toppade håret på mamma. Sen bar det av hemåt, är impad att jag fortfarande är vaken, lyckades städa toaletter och torka av alla ytor här hemma medans maten fixade sig själv i ugnen. Först hade jag inte tänkt laga mat men har inte hunnit äta idag så jag var rätt hungrig.

Nu ska jag försöka hinna läsa lite bloggar innan Robinson