valborg

Ja då var det valborg. Stora fylledagen för många fjortisar. Jag ska snart åka och jobba. Farmor kommer hit och har Joey och Alize åker till stallet.

Ikväll blir det grillning hos Martin och Lisa

Hur firar ni Valborg?

kass

Jag har vart kass på att blogga denna helg, varöfr vet jag inte. I morse regnade det gör mycket så vi kurade ner oss i soffan hela familjen och tittade på Ice Age 3.

Mycket tecknat blir det för igår tittade vi på Kung Fu Panda 2.

Blev en proemnix idag och så har Alize varit på bio med en kompis.

Vi grillade nu på kvällen

Hoppas ni har haft en skön söndag

tandutdragning

Idag blev Alize en erfarenhet rikare, hon har dragit ut sin första tand. Det gick jätte bra och hon var väldigt nöjd när den var ute och hon upptäckte att det inte gjorde så ont som hon trodde.

Blev en kaffe med Veronika idag, var länge sen då hon har det riktigt tufft nu. Finns ju inget jag kan hjälpa till med heller. Men hon är en riktigt stark tjej så hon fixar detta galant.

Medans Alize var på kalas hos sin bror som fyllde 1 år så gick jag och mamma en långpromenad med Joey och hundarna, blev en promenad på cirka 5km. Agne fick springa på stranden, han jagade måsar och sprang i havet. Han är jätte trött nu.

Vet inte vart resten av kvällen tog vägen den bara försvann här. Ska se om min dotter vill se på film med mig. Vi har chips, chokladpudding och marabou/polka