hahahaha

Hahaha, läste om Viktoria och daniel och deras första promenad med barnvagn. Deras kläder beskrivs i detalj i GT...jag kunde inte låta bli att skratta när det står att " Viktoria satsar på en varm jacka men ändå figursydd och inte bylsig". Hahahaha, vem fan satsar inte på en varm jacka, det är ju liksom februari månad och hur varmt är det ute då egentligen. Jag har oxå varm jacka på mig men inte skriver media något om det:P

Tycker att det var lite att dumförklara henne. Självklart tar hon väl på sig en varm jacka, hon vill väl inte frysa.

http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-estelle-pa-sin-forsta-promenad/

Förstår inte varför det ska bli så hysteriskt. Tycker synd om dom. Om dom nu vill gå en promenad så behöver ju faktiskt inte tidningen skriva om det. Låt dom vara ifred lite


Även jag har varit ute på en lååååååååång promenad idag. Jag och Sanna var ute och gick med vagnarna i typ 2½- 3 timmar. Riktigt skönt. Nu känns det verkligen i kroppen. Jag är nog lite klen för det känns i både knän och rygg.

Nu håller jag på att laga mat. Det blir grillad(i ugn)fläskytterfilé och potatis, gör nog bea sås till det

skönt- onsdag

Härligt att vakna utan feber, känner mig riktigt pigg idag. Idag ska Billy sitta och plugga matte hela dagen så det är väl bäst att jag lämnar huset.

Återigen över till Big Brother huset. Jag hade blivit knäpp därinne, den där Jessicas käft går i ett i ett. Igår var det extremt, mina öron hade ramlat av.

Min kaffemaskin funkar inte buuuuu, synd om mig...men det gick bra med bryggkaffe idag

flumm präst

Vill tacka för alla krya på dig hälsningar. Febern är borta nu, har lite ont i brösten men det ska la gå över det också.

Vi var på dopsamtal innan, vilken flummig präst vi fick träffa. Jag är inte kyrklig, inte konfimerad och tror inte på gud men jag tycker det är fint med dop. Prästen tyckte att jag kunde komma dit på öppen förskola och han frågade väldigt mycket om våra familjer. Vilka psalmer vi vill sjunga m.m. Så det lutar åt att jag ska stå där i kyrkan och läsa en jäkla psalm eller bön eller vad det nu är....ja ja jag får väl göra det.

Från det ena till det andra...när det gäller Big Brother...vem fan springer omkring i string och stay ups när man är på fest. Brukar ni göra så. Jag vill ju klä upp mig och vara fin när jag går ut men i huset verkar det ju som att festklädsel är typ underkläder eller naket. Tyckte det var riktigt äckligt när hon den där blonda gick omkring i string och stod och diskade i string....allvarligt