kaffe ångest

Det är först nu jag lyckas sätta mig ner här. Dagen sprang iväg.

var på MVC innan eller innan i förmiddags. Det var kul att träffa min gamla barnmorska Susanne. När jag väl satt där i väntrummet kändes det typ som att det var förra veckan vi var där och kollade allt och tittade på ultraljud. När jag gick därifrån den dagen så sa Susanne att hon inte trodde att vi skulle ses den sista tiden som hon hade bokat för hon var rätt säker på att jag skulle få barn tidigare....och oj vad rätt hon hade.

Vi pratade mycket om min förlossning och hon sa att det finns psykolog hos dom om jag vill prata. Mycket för att det gick så fort och att jag fick en nära döden upplevelse. Förlåt om ni som är gravida läser detta, vill inte skrämma upp någon. Min första förlossning var bra men den senaste nu kändes inte lika bra.

Det var skönt att prata med Susanne, nästan tråkigt att inte gå där mer. Ska iofs dit när jag har bestämt vad jag ska ha för p-medel så det inte blir fler bajbysar...inte än iaf.

Sen gick jag och Billy på stan. Kollade efter byxor till Joey men hittade inga...eller jo jag hittade ett par på H.M men ville inte lägga 200 spänn nu.

Vi var på davids och beställde en ny mobil till mig...å nej jag tog ingen iPhone, vill inte ha det.

Sen gjorde jag nåt som jag har lite ångest för....vi var på Elgiganten och där köpte jag mig en kaffe maskin. Vet att jag har klagat på att jag inte har några pengar denna månaden(vilket jag knappt har) men jag har ju sparat lite och denna var det kampanj på idag och endast idag så den kostade bara 399 med 2 års garanti. Jag har ångest men det är en fin kaffemaskin som jag har velat ha ett tag....inte vilken maskin som helst utan en

Nescafé Dolce Gusto Piccolo


jag är ju nöjd å för bara 399 är det ett bra köp ändå har jag dåligt samvete att jag unnat mig något när jag inte har så mkt pengar.

Blev hemmagjorda burgare till middag idag och sen ett tränigspass på crosstrainern. Sprang på den i 30 min vilket blev typ 7km så jag är rätt nöjd

31 jan- helt slut

Fy fan vilken natt. Joey har haft sin skrikperiod hela natten. Den började typ vid 23 och höll på. Enda sättet att få tyst på honom var att han låg på min arm och sov, ni förstår ju hur gott och avslappnat jag har sovit i natt.

Det var kaos. Billy hade Joey och gick fram och tillbaka i sovrummet och gungade honom. Hunden tittade på oss och vred huvudet fram och tillbaka tills han gick ner och la sig. Katten kom inte upp.

Är uppe med Alize nu, sen ska jag göra mig iordning och åka till MVC

30 jan- LÅNGPROMENAD

Har hunnit riktigt mkt idag fast att jag gick och la mig igen i morse och sov till kl 10.

Gjorde dom där tråkiga måstena...städa, tvätta, bädda rent i sängarna. Sen blev det en lång promenad in till stan med Sanna. Kan nog vara en typ 4km kanske enkel väg. Vi gick in, gick runt och letade träningskläder till Sanna och gick hem.

Riktigt skönt och gött att tjöta lite oxå. Tänk vad vi(dom flesta) lever lika liv men man pratar aldrig om det för det ska oftast verka som att hela hemmet bubblar av rosa moln, allt är så pluttigt och gulligt. Ja men det är jätte pluttigt med en gnällande hund, en bebis med kolik, en skrikande tweenie, en katt som bajsar illa...och detta jävla damm överallt....underbara familjeliv:P

Snart ska vi köra Alize till dansen och då ska vi väl passa på att handla.

Måste bara skriva lite skit om försäkringskassan...Vad the f**k håller dom på med. Dom sa till mig att jag inte skulle få några pengar denna månad då dom inte var riktigt klara med handläggningen av min mamma- peng. Nähä, Billy muttrade till dom när vi var där att va fan ska vi leva på luft eller. Ja det tyckte dom. Hon menade på att de flesta mammor fyller i att dom ska vara lediga i ett år framöver och hur många dagar och då funkar det. Tydligen är inte jag som alla andra för jag fyller i månad för månad då jag skulle vilja hoppa in och jobba lite extra snart. Men nej jag skulle ickje få pengar denna månad.

Magsår...jajjamen. Har funderat på hur fan räkningar, mat och annat ska gå ihop. Gråtit har jag oxå gjort, funderat på banklån, ska jag ta ett kvällsjobb, vad fan händer.

Så nu när jag var inne på nätet för att betala räkningar som vi efter många om och men har fixat så visar det sig att jag har fått en utbetalning nu...alltså allvarligt vad fan håller dom på med.? Vet faktikst inte om jag ska vara glad, ledsen eller arg. Vågar jag lita på att detta är mina pengar nu då eller...???