31 Juli- The final countdown

sista veckan på jobbet. Nu är det bara tre dagar kvar. Tycker iofs att det är kul att jobba men jag är så sjukt trött och sen har Billy jobbat mycket också och det är så jobbigt att hålla på att få barnvakt hela tiden. Visst farmor och mormor ställer upp hela tiden men det känns jobbigt att dom har behövt passa barn hela deras semester.
 
Ska läsa lite bloggar sen ska jag gå och lägga mig, är as trött

30 Juli- sista måndagen för denna gången

Kändes helt okej när jag gick iväg i morse. Detta är min sista vecka på jobbet för denna gången. Sen ska jag vara mammaledig lite, kanske hoppa in lite extra då och då men inte på schema. Dom söker folk på vårat jobb nu, två tjänster. Jag borde väl kanske söka, skönt med en fast tjänst samtidigt som det är gott att kunna vara lite flexibel.
 
Just nu bakar jag kladdkakemuffins, ska ju hålla på och trycka i mig sånt men är inne i en sån period. Och det blir säkert bara en ikväll till Wallander. Hahaha Wallander har verkligen sabbat min självdisciplin, måste ju ha kaffe och nåt gott till Wallander.
 
Hade hoppats att jag kunde vilat en stund idag efter jobbet men det blev icke så....
 
Nu blir det strax en promenad med Agne
 
Å förresten, vi har beställt biljetter till Rob Zombie och Marilyn Manson i Stockholm....så coolt. Kommer bli superkul

Mum´s little monster

Ja det är precis vad vi har ett litet monster i familjen.
 
Vi tog en promenad med Sanna, Mattias och Eddie. Vi gick till stan och gick runt fästningen, jätte skönt med en promenad och helt underbart kul att träffa vännerna igen efter väldigt lång tid.
 
Gick om hajen på väg hem för att köpa välling. Hade en rabatt kupong att om man köpte ett storpack med välling så fick man 25:- rabatt.
 
Plockar välling och lite annat, går mot kassan och ska precis betala....upptäcker då att Joey sitter och äter på något. Ungen har ätit upp halva rabatt kupongen.....FAN!!!! Okej 25 kr är inte mycket med det är en liten slant när man ändå fått hem den i brevlådan.
 
Som tur var så va det en duktig kassörska som löste detta problem.
 
Åt biffar, potatis, lingon och sås till middag. Nu kom mamma så nu ska vi gå en promenad igen