hundutställning- lördag

Jag mamma, Alize och Joey åkte ner till slöinge på schäfer utställning. Joeys farmor höll i det så vi åkte dels ner för att träffa henne och dels för att titta på alla fina hundar.

Fick köpt mig ett nytt koppler ett riktigt i mjukt läder, kommer nog bli kanon bra. Fick en jäkla rabatt så jag vart nöjd.

Som sagt många fina hundar men jag såg ju att våran Agne är jäkligt fin om man jämför med många. Ska träna honom nu så att man kan ställa ut honom. Han vann ju lite som valp men nu fixar vi inte det för att han är för slarvig.

Det var kul att se en väldigt stolt farmor idag. var även roligt att vissa personer nog gärna hade velat ta sig fram men kände att de inte kunde..hihihihi där kan ni stå. För visst är det väl så att en elak person får allt tillbaka, någongång så slår det tillbaka. Jag själv kan vara väldigt vass och bitchig men jag är inte elak.

Nog om det. Idag blir det årets första grillning. Billy har köpt en ny grill inför premiären, en stor med temp mätare och grejer...oj oj oj. Jag är inte jätte glad i grillat men det slinker väl ner.

Vad hittar ni på ikväll?

riktigt vårigt- fredag

Idag har det varit superskönt väder.

Pratade med försäkringskassan i morse så att jag började gråta. Usch och blä. Men jag ger mig inte även om jag ska behöva gråta mig igenom alltihop. Nä nu skiter vi i det, det är fredag och då ska vi vara glada.

Hela familjen var och handlade på Coop innan, vi hade iofs inte behövt handla mat då dom bjöd på smakprover typ överallt i hela affären idag. Vi kunde ha ätit oss mätta där:P

Blev en långpromenad in till stan med Mattias och Eddie. Vi hade Agne med oss så att han kom ut ordentligt idag.

Nu sitter vi här la familia i soffan och degar. Alize och Billy äter några nya chips som har kommit

hundträning-torsdag

Shit vilken wow- upplevelse jag har varit med om idag. Jag har fått kontakt med en jätte duktig hundinstuktör som tävlar och har vunnit SM. Han har själv schäfer och är därför duktig på rasen.

Idag var det dags för oss att åka dit. Jag och mamma mötte upp Anette vid rasta och så bar det av hem till Tomas. Svindyrt var det men värt varenda krona.

Först tittade han lite hur Agne var som "person" hund. Sen var det dags att börja. han tog Agne och jag kan ju säga att det kändes som att jag var med i ett sånt där tv- program där människor har problem med sina hundar.

Agne var så duktig. Vi fick mycket teori idag och lite mindre praktik men det kommer att ändra sig. Jag fick lära mig hur JAG ska kontrollera min hund. Kändes väldigt bra när han sa att Agne var väldigt bra mentalt och han i framtiden tror att vi kommer att kunna tävla. Jag var typ tårögd, säger bara till alla som gnäller på våran hund....hahahahaha, släng er i väggen det här kommer bli kanonbra.

Nu har jag och Agne fått mycket läxa som vi ska träna på och sen ska vi dit om knappt två veckor igen. Jag är supertaggad för att träna nu, det var så kul och jag är så glad att jag kunde hitta "det där" hos min hund