31 maj- jobba dag idag

Har bara jobbat idag så jag har inget roligt att skriva. Har försökt fota mig själv i frillan och tattoon, gick ju sådär men det här e det bästa jag fixar själv

Tycker ju att tattoon ser helt konstig ut på bilden, ser inte ut sonm att det är en bebis hand och en tioåringshand men den ser bättre ut live...jag är nöjd fast jag har aldrig blivit hundra procent nöjd med mina tatueringar inte med någon av dom. E väl så när man är kritisk


orginalbilden

30 maj- BVC och Tattoo

Idag blev det ett besök på BVC, det var 6 månaders kontrollen. Vart lite besviken när vi inte fick ha våran underbara sköterska Gun utan fick ha en som vi inte tycker om. Hon ställde fel diagnos på Alize då när hon hade en parasit i magen och Alize var dålig längre pga det så henne tycker vi inte om.

Joey tyckte inte om henne heller. han log och skrattade åt alla men när hon tog i honom så började han gråta.

Han växer inte mycket våran lille pojk men han följer sin kurva jätte fint.

6 månaders kontroll

vikt 7165g
längd 65,5 cm
huvudomf 42,5

Efter BVC så var jag och gjorde färdigt min tatuering.

Ja jag ska lägga upp bilder på min nya frissa och min nya tattoo, ska försöka hinna med detta imorgon efter jobbet

ja visst är det den 29:e

Har legat en dag före hela tiden. Vilken tur att det bara är 29 idag för annars hade det blivit stressigt.

Jag fick klippt mig idag, en rejäl förändring. Ska försöka se om min kära sambo vill ta nåt foto så jag får visa. Har klippt upp det rejält så nu är det riktigt kort och lugg. Svart överhår och rött under. Satt där i typ 3½ timma. Fick iofs kaffe och choklad så det gick ingen nöd på mig. Jag är riktigt nöjd faktiskt.

Fick städat lite hemma innan det var dags för att bege sig till skolan. Hela Alize´s skola hade vårvernissage. Det var trevligt. Gick omkring och kikade. Hade Therese som kompis där för våra döttrar ville ju inte gå med oss då vi är så pinsamma.

Kommer in i Alize klassrum å bara va fan...Har ju hört att Alize har en ny lärare som heter John som hon tycker väldigt bra om. Gissa vad, det var min gamla vän från min tonårstid. Min gamla John som jag umgicks dagligen med min bästa vän när jag var 14 år. Shit vad kul. Vi kramade om varandra och det var ju jätte pinsamt tyckte Alize som blev röd i ansiktet och gick ut.

snälla Therese bjöd oss på fika som åttorna bakat som man kunde köpa i cafét

Idag kommer dom bästa