Nu blir det fredagsmyyyys med SOA

Blir ett avsnitt SOA ikväll. Har köpt lite gott men det får vänta till på söndag om jag kan hålla mig


Alize åkte iväg på disco här så resten av familjen åkte och handlade. Vi tog även varsin sallad på Campino.

Hoppas att vi får den lille i säng snart så att vi kan få lite egen tid

30 nov- Sista november

Japp så vart det snart december, nu går det undan mina vänner. Fast i år njuter jag faktiskt mycket av julen. Julklappar till barnen är klara, ska bara beställa två till på nätet. Sen har vi köpt lite grann från barnen till dom vuxna i familj/släkten. Känns så onödigt att köpa till oss vuxna. Någon liten bra-att-ha sak eller något gott att tugga på...något litet kan man ju ge varandra(vuxna) men annars tycker jag att det är bättre att köpa till barnen.
 
Om man ska gå efter datum så var det idag för ett år sedan som jag arbetade min sista dag. Hade bakat mjuk pepparkaka som jag bjöd på. Men om man går på vecko dagar så var det idag som jag blev inlagd på sjukhuset på grund av min "pain in the ass"....ja ja ni får la skratta mina enorma hemorojder...sådär jag sa(skrev) det. Tog bara ett år för mig att kläcka detta fruktansvärda. Jag låg på sjukan efter att mamma hade kört upp mig och grät för att jag hade såååå ont. Jag grät även sen för att Alize hellre ville leka med en kompis än att komma....men sen kom hon upp iaf.
 
Jag låg i en sjukhus säng med ljusstakar i fönstret och tittade på Idol finalen, samtidigt som jag fick morfin spruta i låret.
 
Men idag står annat på schemat, idag ska jag snart iväg och jobba ett par timmar. Sen ska jag hem, invänta Billy för att sedan åka och handla inför kalaset
 
Detta goda köpte jag av Carina igår på julmarknaden
 
 

Julmarknad

Nu har vi varit på julmarknad. Det var på en gård, jätte mysigt var det. Riktigt gammal dags juligt. Nä lyckades inte fota nåt.

Träffade en kvinna som hade hand om en grupp för unga mammor när jag blev mamma första gången. Det var så kul att se henne. Vi pratade om hur det kändes att bli mamma nu jämfört med första gången då jag var en ung mamma. Tänk vad dom betydde mkt för oss unga mammor när vi behövde prata. Dom gjorde mycket för oss unga tjejer.

Fick köpt lite knäckebröd och skorpor utav Carina