31 okt- halloween

Idag på jobbet klädde jag ut mig och sen läste jag saga för barnen med levande ljus...jätte mysigt.

När jag kom hem blev det en fika med familjen.

Alize skulle på halloween disco idag, hon klädde ut sig till djävul. Jag sminkade henne och gjorde sår och så...upotäckte dock att teater blodet vi använde tyvärr inte går att tvätta bort. Efter discot ska Alize följa med Evelize och sova över där...hon har så snälla föräldrar som kör och har dom hemma och grejar...tack:-)



Pinsamt igen...

Tittar på 112 på liv och död. Dom visar från hässleholm crousingen som vi var på. Så får man se polisen göra värsta gripandet och en idiot rent ut sagt håller på och bara är barnslig mot polisen.....nämen gissa vad det står utmed hela sidan med stora vita bokstäver...VARBERG. Å nej det var ingen vi kände men fy vad pinsamt. Inte precis så att man är stolt över sin stad

30 okt- hahaha

Tisdag
 
Såg ni den otroligt pinsamma polis sreien igår? Eller kan man kalla det polisserie, tyckte att den påminde lite om den där serien sveriges sämsta bilförare eller vad den hette. Pinsam var den iaf.
 
Att Martin Melin som är tillsammans med en av mina idoler Camilla Läckberg kan sjunka så lågt...pinsamt. Kan ju inte ha varit lätt att få dit några kändisar.
 
Snart ska jag göra mig iordning för jobb, slutar ganska tidigt idag...halv fem.
 
mycket tankar som snurrar nu...nej då inga tråkiga saker mer hur jag ska få ihop allt. Många järn i elden men det brukar lösa sig på slutet