30 April- valborg

"Vintern rasat ut bland våra fjälar..." Då var det valborg och svin kallt. Blir det någon riktig vår och sommar i år tro?

Jag hinner inte med bloggen men vill inte lägga ner den.

Ikväll jobbar jag till kl 18 sen ska vi till Martin och Lisa där vi ska grilla och gå i fackeltåg till elden.

Packade som vanligt igår och hittade gamla foton när jag tog studenten och balen. Då låg Alize i min mage och jag hade typ 1,5 kvar till förlossning


28 april- SÖNDAG

Igår gick Billy ut med killarna. Jag och Alize lyckades få Joey att somna relativt tidigt så vi delade en Ben and Jerry och tittade på filmen "Sune I Grekland- All inclusive". Den var riktigt roligt jag fick mig många glada och spontana skratt
 
Idag ska vi en sväng till vårat nya hus och ställa in lite lådor. 
 
I morse gick Joey upp kl 6.10, inte så kul men när kl var typ strax innan tio så hade vi redan varit i stallet och lämnat av Alize och åkt hem till mina föräldrar för en liten fika. Så visst är det skönt att komma upp på morgonen så att man får mycket gjort under dagen. 
 
Nu är det verkligen upp och ner här med alla lådor och sånt...hua
 
 
 
 

27 April- Härligt

Idag tävlade Alize sin första riktiga dressyr tävling. Vi gick upp kl 6.15. Morgonen började med att Alize glömde sporrar som jag fick åka och hämta. Sen fick jag köra om stallet och hämta handskar som hon också glömde.

Var jätte nervös mer än Alize tror jag. Men våran otroligt duktiga tjej vann!!!! Hon kom etta i sin klass. Kan ju säga att det var en stolt familj som tog emot henne. Hon har ju fantastiska Kim som hon tränar för, som har fått henne så duktig. En riktigt duktig ponny också, Kaluha.