31 aug- Surprise

Igår var det verkligen höst här hemma...ja vi grillade iofs men det blev att äta inne. Efter maten kröp hela familjen upp i soffan. Tände en brasa i kaminen, åt kladdkaka och glass och såg filmen "The dolphin tale". Det var en bra familjefilm, som vanligt lite sorglig för min del men det var bara jag som lipade. Resten av familjen tyckte att det var en bra film.
 
Nu har vi tagit det lugnt. Ätit frukost i lugn och ro, grejat här hemma och nu ska jag packa inför dagens suprise. Barnen har ingen aning om vart vi ska. Joey förstår nog iofs inte men Alize vet inte vart vi ska och det är lite små roligt....

30 aug- Möjsigt

Det blev en trevlig kväll igår. Vi mötte upp svärmor/farmor på Värdshuset där vi åt jätte god planka. Joey ville inte sitta stilla två sekunder men han fick en jätte söt paraplydrink av servitrisen. Mycket bra ställe att gå till med småbarn, dom tog fram en tallrik som vi kunde lägga upp på från våran mat, fixade paraplydrink och det var helt okej att Joey sprang omkring...tom att leka med dekorationen:P 
 
Idag regnar det mycket, riktigt höstregn. Mysigt. Ska städa nu och sen blir det dagis och jobb. Men fortsätter vädrt såhär får det nog bli att tända braskaminen ikväll och krypa upp i soffan.
 
Jag älskar böcker, förr kunde jag sitta i timmar, dagar och bara läsa läsa läsa....men nu har jag inte tid. Ja dls beror det på familjen men tyvärr även på datorn. Jag sitter mer vid datorn och grejar med den än sitter och läser en bok. Tråkigt tycker jag. Nä nu får ni ha en bra fredag för det ska jag ha

29 aug- Mys dag

Denna dagen har jag bara varit och myst, slappat osv. Ja jag ska jobba sen men börjar sent idag så då när vädret är höstigt har jag passat på att ta det lugnt.
 
Har krupit upp i soffan med täcke och kudde och tittat på filmen " Små citroner gula". Jätte bra film, jag tyckte mycket om den. Jag har gråtit och skrattat om vartannat. Om ni inte har sett den så se den. En sådan där go film att titta på.
 
Joey har varit kreativ, får nog köpa byggklossar till honom då han öpnnade kylen i baren och byggde torn av ölburkar. En sprack så det pös ut en stråle över hela rummet, inte så mysigt.
 
Igår firade vi här hemma med hemmagjord choklad glass, varför fira? Jo det gick jätte bra på Alize´s programidning och dessutom fick Billy förlängd anställning igår...vi är jätte glada över detta och kan andas ut i ett halvår till. Så underbart för han trivs så bra där han jobbar och tjänar väldigt bra.
 
Idag fyller våran goa svärmor/ farmor år, hurra hurra
 
Nä nu får jag la göra lite nytta innan jobbet
 
 
Bild på oss från Danmark