31 Juli- Åskväder

Oj vad det åskade i natt och blixtrade. Vi vaknade av att åskvädret var precis ovanför oss. Joey vaknade och var väldigt rädd, han darrade och var lite ledsen. Gick ner och väckte Alize som ju inte hör ett smack i sitt rum i källaren men hon lade sig på soffan. Vi drog ut alla sladdar vi kunde och sen stog vi och tittade ut mot himlen. Det lyste upp hela himlen.
 
När det åskade som mest så gick ett billarm igång, fatta vilket tryck det var i den smällen då.
 
I morse när vi vaknade hittade vi en hög med hagel nedanför våran trappa. Känns ju lite skumt att sitta och sola i trädgården och bredvid är det en hög med hagel. 
 
Jag och Billy och barnen tänkte ätit kvällsmat på stranden igår men det regnade så idag ska jag och Billy gå ut och äta istället. Mamma kommer hit om en stund och ska ta med sig barnen så att jag får lite egentid. 
 
Har så mycket jag vill göra, får se hur mycket jag hinner innan Billy slutar jobbet. En lång promenad med Agne får det bli. Tänkte även sätta upp en hylla i köket och tänkte måla om Joeys byrå, bord och våran bokhylla. Har snöat in på att bara ha vita möbler nu.
 
Igår tittade vi på filmen Croodarna. Den var rolig, min typ av humor så jag skrattade mycket.....
 
 

Regn...

Satte upp tältet i trädgården, tänkte att det kan ju vara roligt för barnen och vi kan ju faktiskt sova där en natt....men vad händer? Jo det börjar regna, första gången på typ flera veckor. Helt otroligt!!! Det var faktiskt skönt med regn. Låter tältet stå kvar, kanske kan sova där imorgon. 
 
Nu äntligen har jag fått tummen ur och anmält mig till en fotokurs i Göreborg i september. Ska bli superkul. 
 
Måste googla nu på varför jag inte kan lägga upp foton här, är ju jätte tråkigt

30 Juli- då var denna månaden slut

Oj oj oj, vad snabbt denna sommaren har gått, bara 1,5 veckor kvar på min semester. Men när jag tänker tillbaka så har vi gjort väldigt mycket denna sommaren, samtidigt som vi har tagit det lugnt och njutit. Vi kanske inte har varit på några resor direkt men det har varit besök på djurparken, många besök på stranden och till stan och nästa helg ska vi till Danmark.
 
Igår fick jag gjort en del hemma, tvätt och städ. Har dock golven kvar. Vet inte vad vi ska göra idag? Här är lite grå mulet. Kanske skulle vara hemma och ta det lugnt....det är tyvärr då jag får panik och tänker typ "Jag kan ju inte bara vara hemma, jag måste ju utnyttja semestern". Men egentligen, det är ju jätte skönt att vara hemma.
 
Igår gjorde jag inlagda bigarråer och sylt på bigarråer, det tog sin lilla tid. På kvällen blev det promenad med hundarna