Mullvad

tisdag 29 april
 
Denna dagen kommer ju att bli intressant...har slut på allergi medicin, kommer att se ut som en mullvad. Ja ja, det kan la vara snyggt det också.
 
Nu tar det fart här hemma. Hela trädgården är full av brädor, stolpar och bröte för nu ska det byggas staket. Äntligen, ska bli helt underbart att bara öppna dörren för hunden och att Joey kan vara små stunder själv i trädgården.
 
Joey var så go igår. Han sa " Jag gillar dagis" "Jag gillar Billy", du menar pappa sa jag då " Ja pappa- Billy" sa han då. "Jag gillar Alize" så frågade jag, gillar du mamma? Då bara tittade han på mig....Han gillade alla igår, katten, hunden, mormor, farmor, morfar, Eddie och Mattias.
 
Han är så rolig nu när han pratar hela tiden. Om han säger ett ord som vi inte förstår så blir han jätte arg. 
 
Idag ska vi till Alize skola på vårvernissage

Sol sol sol

Måndag 28 april
 
Måndagen blir lite lättare av sol. Är ju fortfarande trött, började gråta igår kväll helt utan anledning. Skit jobbigt. Men men...nu ser vi framåt.
 
Vi kom igång i trädgården igår. Satte upp en spalje på altanräcket då våran lille Joey tycker om att klättra upp där och med tanke på att vi bor på ett berg så är det väldigt långt ner till marken. Så nu har vi satt up en spalje å att han inte kan klättra upp på räcket, känns tryggt. Och idag när Billy har slutat jobbet så ska han åka och köpa ett staket som vi ska sätta upp runt trädgåren. Sen kan jag vara trygg både för barnens (mest Joeys) skul och hunden. 
 
Så nu är vi på gång. Odlar för fullt med blommor och gräsmattan. 
 
Sista dagen för att anmäla sig till vårruset idag...hade varit väldigt skoj men det är dumt att det är en vardag då vi har en timmes bilfärd dit och allt blir så sent då. På mitt gamla jobb åkte vi på det. Jätte kul och man måste ju inte jogga/springa man kan ju gå
 
 
 
 
 

Mycket på samma dag

Lördag 26 april
 
Lång dag med mycket men roligt. Vi steg upp runt kl 06, jag och Alize. Billy och Joey sov och Billy var riktigt trött då han hade jobbat natten.
 
Jag och Alize begav oss mot stallet vid sju tiden där Kim redan var igång med mockandet. Vi packade allt och begav oss till Kvarna där Alize skulle tävla. Mamma kom dit också och när Alize och Kaluha väl red in stod jag, Kim och mamma på läktaren och var så nervösa. Det var så otroligt bra, så grymt fina dem var ihop och jag ångrar att jag inte filmade men jag var för nervös för att kunna filma. Hon gjorde allt rätt på rätt ställen och fick en sådan vacker ökad trav så tom domaren sa "OJ OJ!!!" 
 
Jätte fint var det. Å hon fick fina poäng, en tredje plats blev det. Ettan förstår jag att hon vann, hon var jätte duktig...men tvåan var jag skeptisk till. Hon red inte alls så fint...hade gärna velat se hennes protokoll...speciellt där hon gjorde halt och knappt fick igång sin ponny efter det men men. Alize var jätte nöjd och jag är otroligt stolt!!!!!
 
Sen hem snabbt, hämta upp resten av familjen. Vi lämnade barnen hos mina föräldrar och sen åkte jag och Billy på husvisning. Läget var kanonfint men huset var ett renoveringsobjekt. Vilket vi iofs inte har något emot men det var sprickor i fasad, fukt, rosthål, golvet i badrummet sviktade och det var inget kommunalt vatten plus att det fanns bakterier i vattnet. Så nej detta huset var inte intressant för vår del men det kommer väl fler. Vi kollade ju mest för skojs skull.
 
Sen blev det en fika hos mamma och pappa. Åkte iväg och tränade. Riktigt jobbig uppvärmning idag men det var grymt kul och jag märker ju att jag börjar orka mer och mer. Träning ger ju alltså resultat.
 
Har grillat hamburgare nu under kvällen, orkade dock inte äta så mycket. Kan bero på att jag har mått illa hela dagen och vart yr...helt otroligt väder har det ju varit idag, typ sommar