90- års kalas

sön 30 aug
 
Idag har vi varit på kalas hos min morfar. Han fyller 90- år imorgon. Tänk....90 år, då har man lyckats att vara med om en hel del.
 
Det var jätte kul att träffa hela släkten. Vi har så roligt ihop. Vi var i sommarstugan,spelade fotboll med barnen. Pratade och skrattade. Vi fick god fika också. Smörgåstårta och sedan kaffe och mormors goda kakor och marängtårta. Hade tänkt lägga upp lite bilder men jag hittar inte kamera sladden så det får tyvärr vänta.
 
Orkar inte leta upp den heller. Jag är helt slut, så trött.Blir snart tokig om inte mina tabletter börjar fungera. Jag orkar inte vara såhär trött längre.

Från Munkagård till Thai

lör 30 aug
 
Dagen började med att vi körde Alize till stallet. Hon och Olivia skulle rida ut. Sen fortsatte vi till Munkagårdsgymnasiet (min gamla arbetsplats). Dom firade 30 år så det var ett stort kalas där, öppet hus. Joey tyckte att det var så kul med alla djur och traktorer. Träffade en hel del gamla elever. Det var riktigt kul, man känner sig lite gammal när eleverna kom med barnvagnar och gravidmagar. Det var iaf jätte kul att träffa dom. Träffade även mina gamla arbetskompisar, tyvärr hann vi inte prata då dom hade en del att göra och jag hade fullt ös med Joey. Jag och några av eleverna pratade om det att det hade varit så kul att ha en riktigt stor fest på kvällen för alla "gamla" elever och personal.
 
När vi kom hem blev det lite slappande i soffan innan det var dags att bege sig till terminens första träning. Superskoj, men jag kommer nog inte att komma upp ur sängen i morgon.
 
Billy drog ut nu på kvällen för att gå på fest. Jag och barnen myser ner oss i soffan, tänt en brasa. Blir film och gotta
 
 
 
 
 
 

Kalajs tajm

Det blev ett trevligt kalas. Jag blev sen från jobbet. Åkte om Coop och plockade upp kycklingben som Billy hade ringt och beställt. Hade förberett en pastasallad hemma också. När jag kom hem så var svärmor här och hon hade tagit med sig smörgåstårta. Finns ingen i hela världen som gör så god smörgåstårta som hon gör, den är galet god. Sen kom mina föräldrar och bror. 
 
Vi åt och åt...alla blev proppmätta. Till efterrät hade Frödinge bakat kladdkaka till oss och Alize vispade grädde. Alize fick många fina presenter, penagr, nagellack, tröja, blomma. 
 
Nu har vi landat i soffan och skönt är det då jag börjar känna mig lite kass och trött igen. Tror att febern börjar smyga sig på....tyvärr :( 
 
Alize gjorde icebucketchallange innan, jag filmade och Anders ( Alize morbror) hällde iskallt vatten över huvudet på henne. Sen fick ju även jag skänka en gåva till ALS i Alize namn.