Eller en dag

29 maj onsdag
 
Det blev bara en veckas jobb denna veckan. I går var jag hemma med Joey då han hade utslag på rygg och nacke. Velade fram och tillbaka om det kunde vara koppor eller ej men i går kväll kom vi fram till att det nog inte är vattkoppor, vilket är tur då vi reser bort om en vecka. 
 
Men något är det. Kan vara att det är koppor på G men det kan också vara värmeutslag, då Joey föutom utslagen inte känns helt hundra så valde vi att jag tar VAB tisdag och onsdag. Tråkigt då vi skulle på föreläsning idag men barnen går i första hand och jag vill inte lämna på förskola om det är något som smittar
 
I måndags firade vi morsdag hemma hos svärmor. Anki bjöd på sin hemmagjorda smörgåstårta som är sjukt god, finns ingen i hela världen som gör så god smörgåstårta.
 
Hon har två kullar kattungar nu och Joey var så försiktigt mot "bäbisarna" som han säger och klappade så fint
 
 

Kortvecka

mån 26 maj
 
Denna veckan kommer jag bara att arbeta 3 dagar varav en är planeringsdag.
 
I går blev det grillning hemma hos mina föräldrar. Hela familjen åkte dit, barn och hund. Agne sprang runt med en boll och ville att vi skulle leka med honom men ingen orkade inte ens mina föräldras hund Lucy. 
 
Vi satt ute i trädgården nästan hela tiden, Joey vill gärna ligga på mage och kika ner i morfars damm. Den är inte alls djup men man får ju ändå sitta bredvid och "passa" honom. 
 
Jag fick en morsdag blomma från barnen och Billy. Fick en balkonglåda med tre stycken jordgubbsplantor. En är vanlig sort men de andra två är korsade så på en kommer det bli jordgubbar med hallonsmak och på en jordgubbar med annanassmak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mors dag

sön 25 maj
 
I dag är det mors dag och det ska firas hemma hos mina föräldrar. 
 
I går var vi på stan på fm, det var Rosenfredsfestivalen. Vi var på Surfers och tittade. Joey blev helt tokig när han såg alla skateboards och surfbrädor. De min skrek han och blev jätte sur när vi skulle gå därifrån.
 
På em var tanken att jag skulle träna men då min mage sa nej fick jag stanna hemma. Svinont i magen och mådde illa. På kvällen kom Sanna Mattias och Eddie hit på grillkväll och planering inför Sweden Rock. 
 
Hade ont i magen till och från under kvällen men det var ändå kul att träffa vännerna. Vi fick presenter, Joey fick en leksaksbil med godis och vi andra fick favoriten, vit toblerone :) 
 
Pojkarna lekte, vi vuxna pratade och Alize satt mest vid sin dator, skön lördags kväll helt enkelt