Inte nu igen

lör 29 dec
 
Då var det dags att bli sjuk igen. Halsont och förkylning. Är riktig trött på detta. Kunde inte träna idag då jag var för kass. Nu blir det att krypa upp i soffan, dricka lite glögg och hoppas att förkylningen går över
 
 

Jag har fuskat

tors 27 november
 
Det har varit väldigt tyst här inne. Har sjuka barn så mycket tid går åt till dom. 
 
Jag har Vabbat sen i måndags, Billy vabbade i tisdags då han hade lite på jobbet och jag skulle påbörja en kurs via mitt jobb.
 
Dagrana har gått hyfsat snabbt ändå med två sjuka barn. Mycket upppassande och springande har det blivit men jag har ändå fått rensat lite här hemma och pluggat. Har kollat några avsnitt Grey´s Anatomy, finns två serier som jag kan titta på hur mycket som helst...VÄNNER och Grey´s.
 
Men idag får det bli plugg.
 
Jag har fuskat....jag har hängt upp julgardiner och satt upp stjärnor och stakar. Brukar vara väldigt noga med att det är första advent som gäller men för at slippa stressa i helgen så har jag gjort detta innan. 
 
Jag måste börja tänka på min hälsa då tyvärr strssen har satt sig fysiskt i min kropp nu så jag MÅSTE lära mig att ta det lugnt och att kanske bryta traditioner för att må bra. Det blir ju advent på söndag ändå fast att allt redan sitter uppe. Dock har jag slarvat bort siffrorna till ljusstaken (siffrorna på ljusen) vet inte vad jag ska ha i år. Någon som har tips på någon fin ljusstake? Dörrkrans har jag inte heller hunnit göra en, får se om jag hinner i helgen. 
 
 
 
Min lille febrige kille
 
 
 

It might seem crazy….

fredag 21 nov
 
Because I'm happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I'm happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I'm happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I'm happy
Clap along if you feel like that's what you wanna do
 
Älskar den låten Happy med Pharrell Willliams. Vilken grå dag som helst får en att bli grymt glad av denna låt. Dumma mig låten som Joey säger eller om man ska säga det korrekt på Joeys sätt så är det mummamäj. 
 
Då var det fredag igen, underbart. Var och tränade igår, tufft pass. Så ikväll kommer jag att somna gött med en mör kropp i soffan