Höst

mån 30 sept
 
Trött, lipig, snurrig.....känner inte igen mig själv. Vet inte, kanske har en dålig dag eller vecka eller månad. Jag vill inte vara den där negativa personen för det är inte jag och jag vill definitivt inte skriva gnälliga negativa inlägg i min blogg. Men idag känner jag bara....pust. All luft har gått ur mig.
 
Hoppas på att Hollywood fruar kan ge mig ett gott skratt ikväll på tv:n då jag behöver skratta.
 
Det är mycket nu runt mig....jobb, plugg, familj, treårs- trots, tonårstrots, hund, träning, fritid.....tankar, funderingar.....
 
Ber om ursäkt för ett tråkigt inlägg
 
 
 
 
 
 

Fler timmar tack

mån 29 sept
 
Hua, känner att jag börjar stressa upp mig. Jag behöver definitivt fler timmar/dygn. I går var det tanken att plugga, det gjorde jag iofs men jag städade, lagade mat, tvättade m.m också. 
 
Måste fixa ett program (skrivprogram) till min mac. Är det word man ska ha? Och hur får man tag på det? Fick låna dotterns dator igår då hon har alla möjliga program i sin dator. Kände mig otroligt smart när min 13- åriga dotter fick hjälpa mig med mina högskolestudier och tom ifrågasatte vissa saker. När vi satt där med datorn och grejade och jag tänkte att detta är mer än vad jag klarar av så kom jag på bara sådär, shit jag har ju hårfärg i håret....ahhhhhh!!!!!!! Hur länge har det suttit i egentligen????!!!!!!!! Snark, var helt säker på att hela kalufsen skulle ramla av, men den är kvar, dock tappade jag mycket hår :/ Satte mig i soffan och kände mig som en flintskallig iQ- befriad högskolestudent.....
 
Nu på morgonen har jag iaf skickat iväg min första inlämningsuppg till högskolan. Snart ska jag åka och jobba, får plugga lite på lunchrasten. 
 
Ja jag har satt mig i detta själv men jisses vad jag har mycket att göra nu. Jobbar, pluggar, försöker träna, umgås med familjen, försöker träna hunden....plus alla vardagsmåsten....Fritid, vad är det? 
 
Nä nu överdriver jag, hade ju faktiskt en hel ledig dag i Borås djurpark i lördags

Regniga söndag

sön 28 sept
 
Idag regnar det men vad gör det när jag mest ska plugga ändå. 
 
Vi hade en rolig dag på djurparken igår. Mest sprang viväl runt och jagade Joey då han var totalt sjövild igår. Han skulle titta på alla djur och försökte klättra in till alla också. 
 
Vi gick runt djurparken och sedan bjöd mamma på mat på McDonalds på vägen hem, fanns inte en chans att vi skulle hinna sitta ner och fika på djurparken med Joey. Favorit djuren var ormarna och aporna. Pingvinerna kallade han för pappa och sa - Titta, pappa. Där pappa, farbror. 
 
Han är ju rolig den. Jag, mamma och Alize fick mycket motion igår. Stackars Aize får mest jaga sin lillebror. Ska hitta på något med bara henne.
 
På vägen hem skrattade vi så att tårarna rann, vi pratade om spelet Sims och olika komiska situationer som uppstår i det spelet.
 
När vi kom hem blev det film på tv:n medans jag tog datorn och tittade igenom veckans Paradise Hotel avsnitt. 
 
Billy gick ut med några vänner så resten av familjen slappade hemma