Ny vecka

Mån 27 april
 
Vädret är fortfarande inte så roligt men det blir väl bättre hoppas vi.
 
I går var vi iväg med häst hela dagen. Jag fick köra transport vilket jag inte känner mig jätte bekväm med men vad gör man inte för sina barn. 
 
Dock var Smulan (hästen) på trots humör, vårkänslor och ville impa på unghästarna så hon bockade av Alize. Alize gjorde typ volter i luften och sedan fortsatte Smulan att bocka och stegra sig mot Alize. Det var rätt läskigt men det kändes tryggt att vi var hos Kim. 
 
Kim fick ta hästen och träna den och sedan kunde Alize hoppa upp igen. 
 
Dock har Alize fått en rejäl bula på höftbenet och den gör jätte ont. Tror bara att det är mjukdelarna men vi får väl se på. 
 
Joey var duktig och var med och hjälpte till hela tiden. 
 
Försökte plugga i går måste bli klar innan torsdag, känns som att jag sitter fast 
 
 
 
 

Tråkväder

sön 26 april
 
Började morgonen med näsblod...kan ju börja bättre. Sen jag hade bihåleinflammation så får jag lätt näsblod att jag har pollenallergi gör nog inte saken bättre. 
 
I går hade jag med mig min vilding i stan. Jag skulle köpa nya träningsbyxor, vi började inne på Gina Tricot då jag är snål när det gäller träningskläder. Men de har väldigt coola kläder men det är ju vanligt tyg och då svettas jag igenom det. Fortsatte ner till H&M och där tog Joeys tålamod slut. Han sprang runt bland kläderna, kröp in i skyltfönstret och vinkade på folk. Dök in bland massa uppställda skor och "simmade" omkring bland de. 
 
Träffade min kusin Kajsa och hennes vän Sofie. De passade Joey en stund så att jag kunde titta på kläder. Hittade dock inga brallor. Och Joey lyckades smita från tjejerna och gömde sig. 
 
Vidare in på Intersport, Där hittade J en kickboard som han körde runt på, en skateboard som var rolig att åka runt på, fick tag i en fotboll som han sköt omkring i butiken. Fick roffat åt mig ett par byxor och en träningsbehå på reastället (300:-) för båda. Framme i kassan bad jag om ursäkt. Kassabiträdet skrattade och menade på att på Intersport så får man skjuta bollar inomhus om man är 3 år, hon sa att det finns ingenting här som kan gå sönder ändå. 
 
Inne på Kvantum Ica så fick Joey tag i påsar med deras egna praliner och kakor, han lade ner dem i uppställda kakbukar som stod som dekoration vid kassorna. Så de fyllde han med kakor...jag orkade inte ens plocka upp det.
 
Inne på Surfers Paradise fick han tag i en bobby car och körde runt bland alla surfbrädor....Böjde sig ner vid omklädningsrummen och där han såg ben körde han in huvudet och sa " Hej, jag e Joey". De som jobbade inne på Surfers tyckte att han var rolig och det var helt ok att köra Bobby Car där. 
 
På kvällen bjöd Sanna och Mattias oss på jätte god mat. Gaiden var med oxå och vi planerade lite inför Sweden Rock, små killarna lekte och grejade som vanligt. 
 
Nu blir det snart stallet
 
 
 
 
 

FREDAGSMYYYYYYYYS

fre 24 april
 
Då var det fredag igen, underbara veckodagen. Hade ett långt pass på jobbet idag så är lite trött nu efter intag av fredags tacosen. 
 
Jg och Joey sitter här och tittar på tecknat medans vi väntar på att stora tösen ska ringa, hon är i stallet och behöver skjuts hem sen.
 
Billy ska jobba så han tar en liten powernap nu. 
 
Var hos Linda innan och hämtade hem mina proteinbars så nu har jag lite efter- träning gotta :) 
 
Blev ett tufft pass på boxningen igår så jag känner faktiskt i armarna nu att det är jobbigt att skriva på datorn :P 
 
Hade behövt plugga lite nu men hur kul är det en fredagskväll?