Då var det dags

mån 31 aug
 
Höstens första VAB dag är här. Känner mig redan rastlös såhär kl 8.30 på morgonen. Men vi får försöka mysa, titta på film och bara vara och göra det bästa av dagen.
 
Igår var vi på kalas hos svärmor som bjöd på en jätte god planka
 
På kvällen var jag och mamma i grushålan med hundarna
 
 

Härliga söndag

sön 30 aug
 
Det blev en sväng om hemmakväll innan vi åkte hem igår, hade tydligen intjänad rabatt på klubbkortet så vi fick hyrt 3 filmer och lite gott på det 
 
 
I går åkte jag, sambon och barn på cruising i Göteborg. Vi hade en jätte trevlig dag och Joey var väldigt nöjd. Det var rätt häftigt att cruisa mitt inne i stan bland alla mäniskor och spårvagnar
 
 
 
 
 
 

Idag är det ingen vanlig dag...

lör 29 aug
 
Idag fyller min svärmor Anki år, så ett stort GRATTIS till henne. 
 
Igår eftermiddag åkte vi in till Intersport, de hade superrea, 50% på reapriset. Vi köpte fotbollsskor till Bill och en sprotbehå till mig och betalade 200 kr!!!!
 
Sen körde vi mina föräldrar till Björn och Suss på kalas, Suss fyllde 60 år. Men när vi kom dit så ville Suss att vi skulle komma in och äta också så vi hamnade på kalas. Det bjöds på planka med kallskuret, kycklingklubbor, potatissallad, couscous, sallad, bröd...och till efterrätt fick vi en jätte god vit panacotta toppad med blåbär, hallon och choklad. 
 
Det var roligt att träffa alla, Carro med familj, Therese med familj och Emelie med familj....vi ses så sällan...ibland tar det flera år men vi har alltid så roligt när vi ses och har alltid massor att prata om. Nu måste vi ses snart allihopa. Joey blev helt förälskad i Emelies lilla tös så vi måste ses så att de får leka. 
 
Idag bär det kanske av till Göteborg, vi har inte kommit så långt i planerna ännu