Boyhood

lör 28 feb
 
Även idag är jag gräsänka så nu sitter jag och barnen och tittar det sista på melodifestivalen. Jajjamen, den lille är fortfarande vaken. Jag och Alize hoppas att han somnar snart så att vi kan titta på Wallander.
 
Idag har jag inte mått bra (ovanligt va :P ) Billy och Joey åkte hemifrån så att jag bara har kunnat ligga i sängen och vila. Har tittat på filmen Boyhood idag. Riktigt bra film, dock var den väldigt lång...tror den var nästan 3 timmar. Men den var bra, det som var unikt med filmen är att den är inspelad under 12 år, samma skådespelare som man får se åldras. Riktigt häftigt då de är barn i början av filmen och nästan vuxna i slutet. Riktigt bra. Vi får följa en famij genom livet, hur livet blir? Sevärd film.
 
Joey och Billy kom hem med godis från stan, de hade hittat jätte stora kinderägg på Hemmakväll. Sen hade de även varit på Jysk där Joey hade valt ut ett påslakan- set med Dumma mej. Vi har ställt in Joeys säng bredvid vår i hopp om att han ska börja sova där och nu har vi bäddat med de nya sängkläderna så får vi se om han sover där i natt
 
 

Let´s dance

fre 27 feb
 
Varit hemma idag också, hade tänkt att greja lite men vaknade av en otrolig smärta. Har legat i sängen hela dagen och tittat på film med min duktiga lille pojke. Han har verkligen varit duktig idag när mamma har varit helt utslagen. Vi var på vårdcentralen där jag hämtade ut mitt frikort, tyvärr inte ett sådant där frikort som innefattar Rob Zombie eller Johnny Depp utan att jag nu under dessa två månader på 2015 har kommit upp i en sådan hög vårdavgigt så att jag har vård gratis nu i 1 år. Jag har alltså lagt ut 1100:- på två månader på bara läkaravgifter, då är ju tyvärr inte mediciner och värktabletter inräknade. 
 
Har en glad liten kille här hemma nu, detta programmet Lets dance, har han väntat på. Joey älskar att dansa och nu står han framför tv:n och härmar dansarnas rörelser. - Mamma, mamma, vi dansar, säger han och sträcker ut armarna. 
 
Billy är på firmafest ikväll så jag hoppas på att J somnar så att jag får titta på film. 
 
Vi har typ en ungdomsgård här hemma, Alize skypar med sina vänner. Internet funkar inte på hennes rum så nu får vi ha ungdomarna i vardagsrummet. Eller de är ju inte här men vi hör och ser de genom datorskärmen. Det är så tråkigt att det inte finns någon ungdomsgård här ute. Hade ju varit mycket roligare för ungdomarna att ha ett ställe att kunna träffas och umgås på. 
 
 

Där var torsdagen över

26 feb
 
Denna dagen försvann fort, jag fixade två maskiner tvätt och dammsugade sen var min kropp totalt slut så jag fick bara gå och lägga mig i soffan och där har jag legat :P 
 
Har tyvärr inte orkat titta på någon film idag eller ens orkat läsa. Alltså så sjukt många timmar som rullar iväg utan att jag gör något mer än att ligga i soffan eller sängen. Tråkigt!!!!!!
 
Artikeln med min dotter och hennes kompisar har iaf kommit upp nu, jätte kul 
 
PONNYMUPPARNA