Crazy Friday!!!!!

fre 30 jan
 
nej det är ingen crazy fredag men det är skönt att det är fredag. Idag börjar jag senare då jag har stängning så vi slappar lite här hemma. Ska dock göra oss iordning väldigt snart.
 
Denna veckan har jag varit väldigt trött men det ska la vända förhoppningsvis. Blir en lugn helg då jag fortfarande inte får träna, tänkte bara ta det lugnt i helgen så förhoppningsvis är jag bra tills nästa vecka. 
 
Vi har köpt en sådan där gopro kamera, Billy har pratat om det sen i somras så nu köpte vi en. Nu ska vi bara lära oss den också :P Det som är kul är att man kan filma under vatten, så nu måste vi väl åka på någon härlig resa i sommar lr ;) 
 
Hoppas att ni alla får en fin fredag

Friluftsdag

tors 29 jan
 
Denna veckan har rullat på. Har slarvat med mina B12- tabletter ni när jag har varit sjuk och det får jag sota för nu då jag är galet trött. Får ta tag i det där igen. Sjuk? Frisk? Åt färdigt min antibiotika- kur i lördags och seda dess har jag haft ont i bihålorna dock har det blivit bättre men har fått ont i halsen igen, hosta och förkylning...känns som att det aldrig tar slut. 
 
I tisdags var vi på utv.samtal jag, Micke och Alize. Man blir stolt som mamma när man får höra om hur duktig dotter vi har. Hon är superduktig.
 
Igår efter jobbet åkte jag och barnen in till stan. Först till bibloteket och sedan till tandläkaren. Alize drog ut en tand, en mjölktand med helt otroliga rötter men den var tvunget att tas bort då den nya inte kunde komma upp. Sen har Alize en mjölktand där det inte kommer någon ny tand under men den får sitta ett tag till och sen kanske det blir plasttand där istället. 
 
Idag ska vi ha friluftsdag på jobbet, det blir ishallen och simhallen. Jag kommer dock inte vara varken på is eller i vatten då jag inte får anstränga mig ännu. 

Ny vecka

mån 26 jan
 
Då var det ny vecka och nya tag. Blev en hel del sött i helgen så jag höll inte en sockerfri månad. Skyller på pms och sjukdom :P 
 
Men nu var det surdegsbröd till frukost och inget mer sött denna vecka. 
 
Igår var jag, mamma och Joey ute i stugan med hundarna. Försökte träna Agne lite men det gick inte så bra, dels så älskar han snö så han ville bara leka och sen är ju inte jag frisk så jag orkade inte. Blev andfådd efter typ 3 min och det kändes som att jag skulle svimma.
 
Åkte hem till mamma och pappa så att hndarna kunde leka i trädgården och vi andra satte oss inne och fikade på blåbärsmuffins. Skönt att ha mina föräldrar att åka hem till och bara va. 
 
Pluggar ju nu igen. Riktigt tuff litteratur jag ska ta mig igenom, känslomässigt är den tuff. Får läsa någon sida i taget och lägga den ifrån mig....