Danmark familjesemester

Tors 30/7
Nu är vi här i Danmark. Resan hit gick bra, båda barnen skötte sig klockrent. Joey fick träffa Nicke nyfiken och han busade och tog J:s keps. 
Vi bor i en supermysig stuga, här finns allt typ. Skulle lätt kunna bo här ett tag. När vi kom hit igår så grillade vi på uteplatsen, sen var vi på Lalandia och kollade in läget. Jätte mysigt är det. Som Alize sa, det ser ut som att vi är inne i ett dockskåp. Det är uppbyggt som en liten stad vid Medelhavet med en "himmel" (taket) som gör det så fint. Vi fikade med glass innan vi gick hem till stugan igen.
Idag har vi varit inne i Lalandias badland och badat hela dagen. Sen lagade vi lite  lätt mat i stugan för vi ska gå tillbaka senare och äta på restaurang. Man får njuta av maten här i Danmark, en korv med bröd kostade 44 sv kr


Kaos....

tis 28 juli
 
I morgon bär det iväg på semester, Danmark here we come. Men jisses vad det ska vara mycket innan man kommer iväg. Det ska packas och tvättas och grejas. Gnälliga barn och gnällig hund gör inte saken lättare....å mitt upp i allt så gick diskmaskinen sönder...GAAAAHHHH!!!!!
 
Orkade inte ens, bara lät allt stå i maskinen så diskar jag när jag kommer hem. 
 
Känns som att vi aldrig kommer iväg....men men...i morgon kväll sitter jag förhoppningsvis med min sambo och tar en kall dansk öl, äter Kims chips och tjötar skit medans barnen har slocknat i sängen...
 
Så här fint äter vår son smörgås
 
 

Tvätt och packdag

Idag har jag tvättat och tvättat och tättat....packat och grejat.
 
Peter och Kajsa kom hit en stund och drack kaffe och tjötade skit så att det blev en liten paus i det tråkiga.
 
Precis som alla andra så längtar jag också efter värme sol och ljumma sommarkvällar. De senaste dagarna känns det som att vi bara har slappat oss igenom. Förstår inte vart dagarna tar vägen, timmarna springer iväg. 
 
Det som har varit ett stort plus denna semester är att vi har tagot lååååååånga sovmorgonar varje dag
 
Bara två avsnitt kvar nu på Game of thrones, orkar jag ett avsnitt till ikväll tro...?