Semester dag 1

tis 30 juni
 
Igår var det min första semester dag. Jag var väldigt stressad det sista på jobbet och det har nog tyvärr inte lagt sig ännu så jag stressar tyvärr vidare. 
 
Jag har väldigt svårt för att koppla av och bara vara. Hade velat ha ro till att ligga i trädgården och läsa en bok men då vi bor på ett berg så kan man inte slappna av när Joey springer omkring. Att vi efter 2 år fortfarande bara har fått upp ett halvt staket gör ju sitt också. 
 
Jag beundrar människor som kan njuta, slappa och ta det lugnt på sin semester, det gör jag först efter typ 2 veckor. Jag vill att det ska hända grejer hela tiden, att typ nu gör vi det och nu gör vi det. Så mycket idéer som jag har samlat i huvudet under hela våren. 
 
Hur spenderade vi dagen i går då? Supertråkigt väder (solen kom på kvällen) så vi var hemma. Fixade och trixade hemma. Möblerade om och påbörjade projektet Joeys rum där det även ska in en stor bokhylla som pga alla saker inte får plats ännu. Vi städade och lagade frukost, lunch och middag plus fika. Kändes som att jag bodde i köket :P Det får bli lite fix här hemma idag också om jag inte får en snilleblixt :P eller om det bara sådär råkar bli sommarväder ;) 

Ankrace och Billy Idol

sön 28 juni
 
Igår hade vi en heldag med roliga saker. Vi började dagen med att hämta upp Deas och Niklas sen fortsatte vi färden till Björkäng där vi mötte upp Peter, Kajsa, Nettan och Johan. Det var dags för årets ankrace. Vi hade köpt 3 stycken ankor som vi höll tummarna för. 
 
Tyvärr gick det inte så bra för våra ankor, tror knappt att de tog sig till mål men roligt hade vi och Joey tyckte också att det var kul och skötte sig jätte bra. Vi lekte lite på en lekplats där innan vi åkte vidare
 
Blev en sväng till stn där vi hämtade upp Henke också. Sen tittade vi på Pride- festivalen, första gången som Varberg hade Pride. Så vi tittade på paraden som gick igenom stan, världens coolaste mormor kom och gick med plakat. Joey visste inte att hon skulle gå med så han blev så glad när han såg mormor. 
 
Vi åkte hem en sväng, gick ut med hunden och åt lite pizza sen åkte vi in till stan igen där vi hämtade upp Gaiden och Ida och en tjej till. Sen stod vi nere vid fästningen och lyssnade på Billy Idol och självklart världens bästa band Hardcore Superstar

Klassfest- Återträff

lör 27 juni
 
Igår var min sista arbetsdag på 5 veckor, underbart. Förra året hade jag 7 veckors semester men jag ska nog hinna njuta på 5 veckor också. 
 
Efter jobbet igår åkte jag hem, duschade och fixade mig för att sedan åka in till stan till Harrys. Jag mötte upp min gamla klasskompis Ulle (Ulrika) där och senare kom Veronica och Johanna. Det var en sådan konstig men härlig känsla att sitta där och ta en öl ihop med tjejer som jag inte har umgåtts med sen vi gick ur gymnasiet. Men när vi väl kom igång och började pratat så kändes det som att tiden hade stått stilla. Vi gick vidare till en annan klasskompis restaurang där vi skulle ses allihopa. Det var helt galet kul att se alla, vi kramades, skrattade och pratade. Vi pratade gamla minnen och nya minnen och om livet i sig. Jag blev väldigt positivt överraskad, för det var så kul. Alla hade väldigt roligt och vi sa det att vi måste ses snart igen, vi får inte låta det gå ytterligare 14 år. 
 
Ja jag hade en grymt rolig kväll. Hade lyx och fick skjuts hem utav Jerberg, Deas och Bergman
 
 
Köpte lite fina armband på fredsfestivalen