Oj

tis 31 mars
 
Idag snöade det och haglade när jag körde till jobbet, trodde att det var vår nu :P 
 
Slutade jobba tidigt idag och det var skönt, har sovit dåligt i natt. Joey har drömt mardrömmar och jag satt uppe sent igår och pluggade.
 
Måste ju skryta lite och berätta en rolig sak, för väldigt länge sedan skickade vi in bilder på vår bil till tidningen bilsport. Chevan alltså inte Saaben :P. Den kom med och ska vara på en utställning på Sweden rock festival, vi fick utöver att visa upp bilen två 4-dagars festivalbiljetter VIP och tröjor...riktigt roligt. Nu hade vi redan köpt biljetter så de ska säljas
 
 

Påsklov

30 mars måndag
 
Då var det dags för påsklov men det är bara en i familjen som har det. Jag ska jobba tre dagar nu sen tar vi lite ledighet. 
 
Igår fick jag pluggat en hel del, det är jätte kul men det blir mycket litteratur som ska läsas in som jag känner att jag inte har tid för. Fick tvättat en hel del maskiner tvätt igår vilket kändes bra. 
 
Vi har börjat träna J på att bli blöjfri här hemma. Går väl sådär men snart så...:) 
 
I går åkte jag och mamma och tränade, det börjar gå mycket lättare med träningen och vi märker våra framsteg, så himla kul när man märker skillnad. Hoppas på att kunna träna idag också om tiden räcker till och ifall min allergi har lagt sig (både ögon och näsa rinner). Om det inte blir träning ikväll så har jag ju mycket att plugga.
 
Ni som inte har office paket på er mac dator, har ni laddat ner openoffice? Försökte med det igår men det kom bara upp att min dator inte ville ladda ner det pga säkerhetsskäl. I need help!!!!! Please???!!! ;) 
 
När B kom hem från tyskland i lördags gjorde han en väldigt liten kille lycklig....
 
 

LEDIG

lör 28 mars
 
Härligt med lördag igen. Träningsvärk from hell som vanligt men om ett par veckor så ska la det bli bättre. Tar väldigt lång tid att ta sig tillbaka har jag märkt. Men varje pass som jag tar mig igenom är ett steg i rätt riktning. I morgon är det på det igen :) 
 
Billy är på väg till Tyskland med ett bussgäng, det blir shopping för deras del. Tydligen är Morgan (Ullared) med på bussen, hahaha, tycker väl dock inte att det är något att skryta med. 
 
Snart ska jag och Joey bege oss in mot staden, ska försöka köpa ny askor till Joey då det börjar bli lite för varmt med vinterkängor. Behöver även nya träningskläder men tycker ett det är galet dyrt...får se om jag unnar mig något sådant.
 
Sen ska jag lämna av Joey hos mina föräldrar en stund för att åka och tatuera mig lite
 
Ha en trevlig lördag