Mammors dag

sön 31 maj
 
Grattis alla mammor på er dag, hoppas att ni blir riktigt bortskämda idag :) 
 
I fredags var jag ju på AW hemma hos Carina. Vi hade jätte trevligt, det blev väldigt många skratt och väldigt god mat. Vi satt uppe hela kvällen och pratade. Sen sov jag och Ida över där. På morgonen fick vi carinas goda bröd till frukost och sen satt vi i köket och pratade jätte länge. Det var så mysigt. Hur många gånger sen man själv blev mamma händer det att man sover över och blir ompysslad med frukost? Det känns skönt att ibland kunna känna sig liten och bli ompysslad. 
 
När jag kom hem åkte Billy iväg med sina kompisar, Alize var hos sin pappa så jag och Joey fick en mysig dag och kväll tillsammans. Peter kom förbi en sväng och drack kaffe. Sen städade jag och Joey och åt middag vid tv:n. 
 
När Joey hade somnat åt jag rabarberpaj och tittade på Sex and the city. 
 
Idag blirdet till att städa, tvätta och kanske börja förbereda sig inför Sweden Rock

Regnet bara öser ner…tar la la la

28 maj torsdag
 
Jo men det regnar och blåser fortfarande dock har vi fått lite solsken. Veckan har sprungit iväg som vanligt. Joey har sovit väldigt dåligt denna veckan och hållt oss vakna mycket.
 
I morgon blir det after work hemma hos Carina. Jag ska sova över, ska bli riktigt mysigt med ett sleep- over party, det var ju galet länge sedan. 
 
Har haft väldigt ont i min hals denna veckan, har inte kunnat träna men hoppas på träning på lördag. Nu är det ju dessutom galet nära Sweden Rock
 
 
Ät inte denna choklad, ritkgt vidrig
 

Regnigt värre

mån 25 maj
 
Jag vill ha sol och lite värme. Det bara regnar och är kallt, så tråkigt. Om en vecka åker vi till sweden rock i Blekinge, kul att campa i regn och kyla. Det brukar peppar peppar....vara ganska okej väder där, vissa år har det tom varit högsommarvärme men sådan lyx tror jag inte att vi får i år. 
 
I går åt vi våfflor hos mina föräldrar. Min mormor och morfar var där, Anders (bror) min morbror och min familj. Vi hade en trevlig dag. 
 
Billy och Joey åkte hem i förväg då det var fotboll på tv, när de kom hem var det en ganska så stor orm i trädgården. Så nu har våra sommargäster flyttat in igen. Vi har tyvärr en del orm här i trädgården, så länge det är snokar så har jag inte så ont av det men det finns ju en och annan huggorm också och det kan ju vara lite otrevligt.
 
Jag har fortfarande galet ont i min hals så det blir tyvärr ingen träning för mig idag heller :/