All at the same time

Sön 24 april
Städat har jag gjort, såpass mkt att jag fick en inflammation i handleden. Har gått med bandage och knaprat värktabletter. 
Mäklaren och fotografen fotade bara lite på utsidan, mäklaren snurrade runt inne hos oss i cirka 3 min!!! Sen såg jag på hemnet igår att vårat hus ligger ute och att det ska vara visning nu i maj, vilket vi inte har fått reda på. Detta tar mkt energi och är irriterande
Igår var vi hos min mormor och morfar och fikade. Sen gick jag och Susie en promenad. Skönt att få röra på sig lite. Sen på kvällen blev det ostbricka med hela familjen. 
Idag blev det promenad med hundarna och barnen och min mamma runt fästningen, det var härligt. Var och tatuerade mig lite på f.m också. 

Städmani

Tis 19 april

Idag skulle min lilla farmor fyllt år, grattis till dig. 
Jag har städat som en tok nu i två dagar... Why???!!!! Jo imorgon kommer mäklaren med en fotograf, har skurat på duktigt nu vill jag lova. Då det finns både barn och hund i detta hem så får golven tas i morgon bitti. 
Nu får det bli läsning av några bloggar och något kapitel i min bok sen är jag nog rätt klar för att bädda ner mig 😜

Ett tag sedan

Sön 17 april

Bloggen har inte haft största prioritet den senaste tiden. Förstod att många blev nyfikna av förra inlägget...trodde dock att ni listade ut det. Vi har börjat projekt husbygge... eller vi är i första startgropen husbygge. Planen var att bo kvar här tills huset står klart men förra veckan fick vi reda på att vår hyresvärd ska sälja så på onsdag kommer mäklaren hit och fotar. Känns tråkigt att städa och piffa till hemmet när det inte är vi som säljer. Så om någon vet om ett boende att hyra i cirkus ett år- ett och ett halvt så hojta till. 

Denna helg begav vi oss med Peter och Kajsa norrut cirka 7 mil...blev en weekend i Göteborg på Gothia Towers. Då rummen inte var klara när vi dök upp så blev det åka spårvagn till staden och shopping och drinkrunda. Det blev 7: ans ölhall, Gamla posthuset och lite annat. Vi var på ett supermysigt ställe som heter The Barn. Vi drack milkshakes med alkohol, beställde in snacks...sötpotatis pommes, chips, ölkorv, någon ugnsgratinerad paprika, blev kaffedrinkar också. Besök gärna det stället, riktigt bra service och personal. 

Efter incheckning blev det drinkar på rummet och sedan åkte vi till avenyn för mer mat och dryck. Landade gott i sängen på 19: e våning sen. Efter en smarrig hotellfrukost blev det en tripp till Ikea innan hemfärd. Vi hade en superrolig helg, tack så mycket Peter och Kajsa det får vi göra om