Tröttheten slog till tidigt

30 aug tisdag

Jisses, gick som vanligt ut hårt efter semestern så nu är jag galet trött. Ligger efter med sömn sen i torsdags då jag inte har kunnat sova riktigt.
Har ju inte lämnat ut alla detaljer men det är mycket nu och jag har mycket i mitt huvud vilket gör att jag inte kan somna och sover väldigt dåligt.
Känner mig som en zombie.
Igår eftermiddag åkte hela familjen hem till min mormor och morfar, de hade köpt nya köksmöbler som vi bar in och satte ihop. Trodde man skulle slippa att bygga ihop saker när man inte köper på Ikea utan en "finare" möbelaffär...men nä hä då... Det gick iaf bra och snyggt blev det också

Solig helg

Lör 27 aug
Verkar bli en helg i solens tecken. Vaknade tidigt idag men vi har slappat i soffan rätt länge, det är skönt att göra så ibland.
Igår grillade vi kyckling, blev supergott.
Min roll som mamma sattes igår på prov då dottern ville cykla in till stan och gå på bio med en kompis. Bion började kl 21.15 och var slut kl 23.15, vi bor utanför stan så det är nog runt 5-6 km in till stan. Men de cyklade iväg och sedan ringde hon när bion var slut och 40 min senare var hon hemma. Var ju kolsvart ute så det kändes lite kusligt men hon fixade det galant.
När hon väl var hemma tittade vi på den näst sista Wallander filmen tillsammans

Aj aj...

25 aug torsdag

Aj aj, kunde inte röra mig i natt, alltså jag kunde inte vända mig om...träningsvärk from hell. Såklart är det ju helt självförvållat men vill man vara fin...
Blir dock trött då jag typ hela mitt liv har varit väldigt smal, tunn och nätt i kroppen. Kunnat leva på godis och pizza utan att gå upp ett gram. Men sen jag började träna för typ vad blir det 2,5-3 år sedan så är min kropp väldigt känslig på mat. Nu måste jag äta "rätt" för att orka..äter jag "fel" så klarar jag inte träningen och går upp i fett på kroppen med en gång. Vet inte vilket som är bäst?? Men det bästa måste ju vara att ha bra hälsa och känna sig stark...eller??
Nu har jag påbörjat en introduktions kurs i crossfit, därav träningsvärken. Har aldrig i hela mitt liv haft så ont i magmusklerna.
Har lagt thaiboxningen på hyllan lite, men jag saknar fortfarande att få stå och boxas på säck.
Möte ikväll igen...haft möten hela veckan