Vilodag

sön 28 feb
 
Började dagen med en promenad med hela familjen. Hund och barn fick springa av sig massa energi. Sen var vi trädgården en stund och städade ur bilen då jag är mästare på att samla på mig en massa skräp i den. 
 
Billy åkte till garaget och jag och Joey var hemma. Vi lekte med lego coh vi lekte fångarna på fortet, bakade en kaka och sedan var min energi slut även om Joey ger mig otroligt mycket energi. 
 
Blev till att städa ite här hemma, fixa tvätt och sedan la jag mig och läste ganska länge. Det var så skönt att få ligga i sängen och läsa en bra bok.
 
Varför går söndagar så fort...redan måndag i morgon och en helt ny vecka. Men det ska la gå bra, det jobbiga är att jag har så svårt för att komma upp på morgonen för att jag är såååå trött. Dessutom blir jag så stressad på vardagarna då jag aldrig hinner med något. 
 
 

Ullared

lör 27 feb
 
Vi vaknade i natt av telefonsamtal runt kl 05, att larmet i garaget hade gått. Visade sig dock att det inte hade hänt något. 
 
Joey hade feber igår kväll och somnade tidigt vilket gjorde att han vaknade väldigt pigg och utvilad i dag. Vi gick upp åt frukost och tog en spontan tripp till Ullared (Gekås). 
 
Billy gick in och köpte stereogrejer och jag och Joey passade på att gå in på Gekås. Jises vad mycket folk det var, skönt att vi bara skulle kika på lite och inte ens tog oss in på alla avdelningar. Joey var så otroligt duktig. Först satt han i kundvagnen sen ville han gå. Han gick bredvid mig och sa att om han skulle komma bort så skulle han gå till någon vuxen med Gekås tröja och säga att han letar efter mamma. Han lyssnade och var så duktig så då är det klart att han får något. Valde en lego förpackning och sedan tjatade han inte om något mer så han fick godis också. 
 
Det blev en hel del fast att jag inte hade tid att titta på något eller hade någon lista med mig, vi var kanske där inne i knappt en timma. Köpte: Pyjamas till mig, träningstopp, tröja till Joey, lego, bröd, bullar, servetter, simglasögon, DVD Vampire Diaries säsong 6 till Alize, godis, bindor och tamponger, schampo, värmedjur, tofflor, underkläder till hela familjen, hårspray, nagellack, deodoranter och summan hamnade på drygt en tusenlapp
 
När vi kom hem byggde vi lego, det är så kul
 

Fokus

fre 26 feb
 
Lägga fokus på det som är positivt...ja det är vad jag måste göra nu då det känns som att ett svart mål hänger över mitt huvud och verkar som att det tänker hålla sig kvar där. Hade en väldigt härlig och trevlig dag på jobbet idag med underbara kollegor och visst piggar det upp att sluta kl 14 en fredag. 
 
Positivt
 
Jag och Joey ägnade eftermiddagen åt att lyssna på bra musik, högt. Vi dansade som bara den och sjöng högre än musiken emellanåt. 
 
Att äta mat i lugn och ro med familjen, att laga maten tillsammans. 
 
Att det är helg och jag kan släppa måsten
 
Att det är träning i morgon vilket jag mår fantastiskt bra utav, underbart att arbeta med kroppen med härliga människor runt sig
 
 
 
Har inte sett ett enda avsnitt av Grey´ s Anatomy säsong 12 och på tv gick nu avsnitt nio, vet inte vart jag kan få tag i avsnitt 1-8 och i brist på det började jag se om den allra första säsongen av Arkiv X. Tänk sist jag såg dessa avsnitt så var jag "liten" bodde hemma hos mina föräldrar och satt i min säng på torsdags kvällar och tittade på detta och ibland fick jag har dörren på glänt när det var läskigt