Prinsessan på ärten

tors 31 mars
 
Vi fick äntligen köpt en ny säng under påskledigheten. Vi har haft vår säng galet länge. Billy hade den när vi träffades och då hade han haft den länge så det var verkligen på tiden att vi fixade en ny. Blev en tripp till Ikea där vi hittade en säng. 
 
Blev av med den gamla fort då vi la ut annons om bortskänkes på fb. Det hann dock bli mörkt ute innan vi satte igång med sängbygge och när vi började se formen av en säng alldeles för sent på kvällen så insåg vi att vi såklart inte hade fått alla delar. 
 
Tre dagar senare då vi jobbat mkt och haft annat så är sängen klar. Första natten var nu i natt. Åh vad det var gott att sova i en riktig säng och den är så hög så man får typ kliva upp i den... :) Men jag trodde faktiskt att jag skulle sova ännu skönare än vad jag gjorde...aldrig är man 100 procent nöjd. 
 
Blev ju en del onyttigt i helgen, nästan 2 kilo på vågen...host host. Jag fixar inte t. ex att ha 100 dagar utan socker osv så nu tänkte jag att jag under april månad inte får äta godis eller choklad, unna mig ett glas cola på helgen och unna mig en bulle eller kaka på helgen (något sött men inte godis eller choklad). Det borde jag klara under april....eller vad tror ni? 
 
Körde ett gött träningspass igår men det kändes att jag har slarvat med mat för jag hade ingen bra fokus eller energi. 
 
 
 
 
 
 

Påskafton

lör 26 mars
 
En hel vecka sedan som jag skrev sist. Har inte haft tid. Jag och Joey har ägnat åt oss projekt legobygge om kvällarna. Vårt mål är att lyckas bygga ihop alla beskrivningarna, kommer ta lite tid men vi har hittills fått ihop Batmans station, en grävmaskin, en polisbil, någon liten gatupark och ett starwars skepp. Joey har dock inget tålamod och sätter sig gärna med ipaden efter en stund och låter mig bygga själv :P 
 
Har bara blivit två träningspass denna veckan men i torsdags var det ett jätte roligt pass och grymt tufft. Mådde illa det sista, kändes som att maten jag hade fått i mig åkte jojo i halsen. Var så trött när jag kom hem så efter dusch och mat så släppte jag ut hunden i trädgården (som inte är inhägnad) gjorde mig iordning, lade mig bredvid Joey, läste lite. Kom på när Joey hade somnat att - Äh, jag tittar väl ett avsnitt Dawsons Creek. När det var slut så tänkte jag att vad tyst här är....hmmm....vänta lite var är hunden?
 
Jag hade ju såklart glömt honom ute...vilket jag upptäckte cirka en timma senare. Blev så rädd, tänkte att NEEEEEEJ nu har han säkert rymt och är försvunnen. Öppnade dörren och skrek lite hysteriskt...AGNE!!!! Där satt han precis utanför ytterdörren, dyblöt för det regnade ute. Han tittade på mig, blev så glad. Sprang in och lade sig vid brasan. Korkade hund, han hade ju kunnat springa flera mil om han hade velat. 
 
Igår hjälpte jag, min mamma och Alize svärmor på hundutställning. Vi stod i caféet, servade domarna med mat och kaffe, delade ut priser...fixade och så. Alize ställde ut två hundar. Bitch, en tax och Shilo, en schäfer som är mamma till vår hund. Hon var duktig och kammade hem lite rosetter. Vi hade en jätte rolig dag men oj vad trött man var i kroppen när vi kom hem. 
 
Idag blir det en sväng hem till vänner för lite grillning
 
Glad Påsk
 
 
 
 
 

Keep smiling

lör 19 mars
 
Idag är en bra dag, bästa på länge. Såhär, som jag har mått idag vill jag må ofta. Träffade min underbara groda idag och hon hade längtat lika mycket efter mig som jag efter henne <3 <3 <3 
 
Igår var det AW, stängde på jobbet så när alla barn hade blivit hämtade så blev det musik i högtalarna och jag piffade till mig på jobbet. Det är lite småläskigt att vara helt ensam på en skola när det börjar mörkna ute...
 
När jag var färdig så åkte jag till Malin där Ludde och Lotta var, blev bjuden på en supergod tacogratäng. 
 
Sen begav vi oss ner till Bruket där Järnet spelade. Tänk vad lycklig man kan bli av lite rock musik och en white russian. Träffade galet många vänner och bekanta. Träffade även ett par riktigt gamla vänner. Det var riktigt kul, snacka om energi boost att få vara social. Jag hade så svårt för att ta mig ut igår men jag är glad att jag gjorde det. Träffade dock rötägg också, såppas illa så efter att de hade varit otrevliga i ett par minuter så var jag nära på at åka hem men istället så gick jag till vänner som kramade om mig. Bättre att lägga energi på de vänner som tycker om mig än på rötägg som lyssnar på skitsnack och tror att de är förmer än andra. 
 
Idag åt jag och Billy frukost på stan sen bar det av på kalas hem till mina föräldrar då min pappa har fyllt år och min bror fyller 30 år på måndag. Det var kul att träffa kusin, morbror, mormor, morfar och resten av familjen/släkten. Men bäst var att träffa min lilla groda. Och vi smaskade på supergod smöråstårta. 
 
Jag åkte lite tidigare från kalaset och körde ett pass thaiboxning. Det var kul och tufft som vanligt. Landade gott i soffan här sen