40- års kalas och morsdag kalas

Lör 27 maj
Igår var vi på 40- års fest hos Camilla. Det bjöds på supergod pulled pork i trädgården, skumpa, öl och vin. Fick supergod tårta till efterrätt. Vi hade en riktigt trevlig kväll. 
Joey var hos min bror och hans tjej och Alize var på Liseberg. Lilla goa grodan har ju kommit hem från studieresan i Tyskland. Hon fixade det så bra och hade haft så roligt, är så stolt över min onge. 
På dan idag var jag och Billy i stan, på väg hem köpte vi varsin frapino på espresso house, testade en ny smak med blåbärs paj...jisses vad god den var. 
På kvällen åkte vi till mamma och pappa. Firade mammas födelsedag. 
Vi fick jätte god mat och tårta. Blev Baileys till kaffet, Billy körde så jag kunde ta ett glas. 


Sunday

22 maj
Idag är det 16 år sedan min farmor dog. Det är länge sedan men ändå kommer jag ihåg det såväl. Min farmor var väldigt snäll och omtänksam, tyvärr fick hon cancer redan som ung och den gav sig aldrig riktigt utan återkom i perioder under hela hennes liv och tillslut orkade inte hennes kropp mer. 
Igår hade vi en trevlig kväll i Kungälv på cruising. Det var skönt att få skratta med vänner. Har dock mått som en potta skit idag, usch och fy. Det har gått åt många liter coca cola idag. 
Saknar Alize grymt mycket, pratar med henne varje dag och chattar med henne. Hon har jätte kul men längtar hem. Det är jobbigt att veta att hon längtar hem på kvällarna när hon ska sova och vi är så långt ifrån varandra

Jisses vilken dag

Tors 19 maj
Ibland känns det som att mitt liv är en film, en film som är en blandning mellan komedi/parodi/hysteri och kaos. 
Att vi igår kväll blev osams hela familjen för att tonårsdottern ska packa en resväska...en väska som jag fick åka och hämta hos min kusin Kajsa kvällen innan avresa. Hade dock en mysig kväll med kaffe och prat på Kajsas fina balkong. 
Idag var jag med båda barnen på tågstationen strax innan kl 07.00 för att lämna av och vinka hej då till tonårstösen. De åker med sin klass till Tyskland där alla elever får varsin egen värdfamilj som de ska bo hos. Sen ska de besöka en skola och göra olika dagsutflykter. Var väldigt nervös när jag släppte av henne. Hon ringde innan och var jätte glad och mådde väldigt bra. Hennes tyska familj är jätte trevlig. 
Efter det åkte jag och Joey till vårdcentralen då han skadade sitt finger igår på förskolan. Idag var det lila, har en väldigt konstig form och han kan inte böja det eller räta ut det helt rakt, gråtit hela natten. Träffade en sköterska som gav oss en läkartid. Åkte hem till mamma emellan då hon hade trampat ner foten i en grop och kunde inte gå. Upp till akuten med henne och sedan tillbaka till läkaren med Joey. Läkaren skickade oss till röntgen, träffade mamma snabbt på akuten då hon hade varit på röntgen. 
Joey blev röntgad vilket tog tid för det var svårt att få bra bilder då d inte kunde räta ut fingret. Visade sig att inget var brutet som tur var, nu ska vi se i helgen. Får han inte tillbaka rörelsen så ska vi tillbaka och tills dess ska fingrarna vara tejpade. 
Hämtade upp mamma då hon var klar, inget brutet där heller men starka tabletter och även lindning. 
När vi väl kom hem sov vi en hel timma, totalt slut. Joey har mest varit ledsen idag för att han missade uteleken på förskolan