Moviestar

Ons 30 nov
Ibland undrar jag om mitt liv är en film, en blandning mellan komedi och tragedi. Har typ ett litet svart moln med blixtar över mitt huvud. Om man säger såhär...jag glider inte precis på en räkmacka just nu. Jag glider inte igenom livet...
Helgen vart trevlig dock. Med en nyopererad man och ett trotsigt barn for vi iväg på julmarknad i strömma (strömma farmlodge). Fick köpt en minigran, grönkål, polkagris och kola.
I söndags blev det julmarknad nr 2 på fästningen med mamma och Joey. Jag och mamma tyckte att Joey var så himla lugn och duktig...han gjorde som vi sa och tog det lugnt. Väl hemma upptäckte vi att han hade 39,5 i temp och sen har han haft feber ett par dagar. Första dagen på dagis idag denna veckan.
Billy har jobbat i Norrköping denna veckan så vi har varit själva hemma

Like à princess

Lör 26 nov
Vilken helg jag fick förra helgen. Billy och jag tog tåget upp till Göteborg, blev shopping på stan. Jag envisades med att köpa med mig massa ätbart till hotellet fast att Billy mena på att det inte behövdes.
När vi checkade in på Gothia visade det sig att han hade fixat room service så när vi kom in i rummet stod där ett fat med choklad och jordgubbar och ett fat med ost och kex. Mycket äta blev det. Det låg rosblad utströdda över sängen.
Vi gick ut och åt på Pinchos på kvällen. God mat och roliga drinkar.
Frukosten intogs på 23:e våningen på Heaven 23. Helt underbar utsikt ut över Göteborg en tidig söndagsmorgon, de vackra ljusen från Liseberg lös upp så vackert. Den helgen gav mig verkligen en energi boost i vardagen

Happy Birthday

Fre 18 nov
Idag är det min födelsedag. Det är alltid kul med lite uppmärksamhet och få känna att det är min dag. Blev firad på jobbet med sång och paj.
Hemma blev det kräftor och tårta till efterrätt. Fick fina blommor av Joey och choklad av svärmor. Present från Billy får jag imorgon då vi tydligen ska åka iväg...väskan är packad men jag har ingen aning om vart vi ska