Ledig

Mån 31 okt
Ledig i dagarna två nu, härligt. Helgen var lugn, jag min mamma och Joey gav oss ut på halloween shopping. Jag gillar halloween, har alltid varit en favorit helg.
Jag och Billy har startat halloween med skräckfilmer denna helg. Måste börja skriva upp filmer och böcker som jag läser för jag glömmer.
Igår bjöd Emma med mig på träning igen, det var svin kul, kunde inte göra allt pga min rygg/höft men det gick bra och jag kände mig nöjd efteråt.
Idag ska vi åka till leklandet, Joey ska ha en kompis med sig.
Ledig dag och Joey väcker mig vid 06 plus att förkylningen kom som ett brev på posten...heja heja

Grey days

Ons 26 okt
Jag uppdaterar väldigt sällan. Känns tråkigt att skriva om min gråa, kaosartade, stimmiga vardag. Två barn som behöver tid, omtanke och uppmärksamhet på olika håll. Möten, jobb, läkarbesök, sjukgymnastik, skola, förskola...jaooo. Det är trevligare att skriva om helgerna istället.
Vet inte om jag skrev att jag, mamma och barnen var på Borås djurpark en heldag och hade väldigt trevligt.
I fredags åkte vi tåget till Göteborg med Tommy och Susie. Vi var i Scandinavium och såg Volbeat och det var så jäkla bra. Jisses vad bra det var, längtar tillbaka. Mår så förträffligt bra när jag är på en bra konsert med härliga vänner

This day ❤️

Mån 17 oktober
Idag firar jag och Billy 9 år tillsammans. Tiden går fort...vi har upplevt mycket tillsammans. 10 st festivaler, bröllop, resor, barndop, konserter, camping, skratt, gråt, liv, död, bråk, flyttat, sprungit ihop, byggt Ikea möbler, shoppat, bott på hotell, utmaningar...ja det är ju såklart miljoner saker till. Förutom vår dag firas även idag internationella dagen för utrotning av fattigdom, nationella mag- och tarm dagen, alla chefers dag